Els Anysetiers tornen a ser generosos amb Roses donant 8.000 euros

Ordre Internacional dels Anysetiers

Pilar Serra i Manel Caro amb els xecs donats per l’Ordre Internacional dels Anysetiers amb l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, el regidor Marc Danés i alguns voluntaris de la Fundació Roses

Un xec de 5.000 euros va lliurar l’Ordre Internacional dels Anysetiers a l’Associació Tramuntanets i un de 3.000 a la Fundació Roses Contra el Càncer

Ordre Internacional dels Anysetiers
Pilar Serra i Manel Caro amb els xecs donats per l’Ordre Internacional dels Anysetiers amb l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, el regidor Marc Danés i alguns voluntaris de la Fundació Roses

Cinc anys fa ja que l’Ordre Internacional dels Anysetiers es reuniexen a Roses cada any, de tal manera que al 2013 van decidir constituir la ‘Commandaria’ Badia de Roses- Costa Brava en un acte que es va celebrar al Castell de Peralada. Un acte que van aprofitar per fer la primera donació a una entitat de Roses, l’Associació Tramuntanets.

Des de llavors aquestes donacions per part dels Anyetiers s’ha produït any rere any “en agraïment del tracte que ens ha dispensat sempre l’Ajuntament de Roses, per això sempre aprofitem aquestes reunions anuals per fer entrega d’una donació a les entitats o persones de Roses que ho necessiten”,  va manifestar Bernard Coll, tresorer i ambaixador de l’Ordre Internacional dels Anysetiers.

I així, el passat dissabte en un acte que també es va celebrar al Castell de Peralada, van ser dues les entitats de Roses que van rebre un xec per poder tirar endavant el seus projectes. 5.000 euros per l’Associació Tramuntanets, que va recollir el seu president, Manel Caro, i 3.000 € per a la Fundació Roses Contra el Càncer, que va ser lliurat a la presidenta de l’entitat, Pilar Serra, davant l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i alguns voluntaris de la Fundació.

L’Ordre Internacional dels Anysetiers no es el primer cop que repeteix els destinataris de les seves donacions, ja que al 2014 va repetir Tramuntanets i es va estrenar la Fundació. I l’any passat totes dues també van ser també les beneficiaries.
I a principis d’aquest any 2016 el destinatari de la donació dels Anysetiers va ser l’Izan López, nen que pateix amioplàsia congènita.