Apareixen dos homes morts a Roses dins d’una caravana

Apareixen dos homes morts a Roses dins d’una caravana
Caravana en la que s'han trobat als dos homes morts / Fpto: TV3

La caravana estava estacionada en un pineda a prop de l’hipermercat Carrefour  que hi a la carretera de Roses a Cadaqués

Apareixen dos homes morts a Roses dins d’una caravana
Caravana en la que s’han trobat als dos homes morts / Foto: TV3

Un home, quan passejava pels voltants de l’hipermercat Carrefour que hi ha a la carretera de Roses a Cadaqués, va descobrir, dimarts passat, a dos homes morts dins una caravana estacionada en un pineda a prop de la zona. L’home va sentir una fora pudor i va descobrir la roulotte. Es va apropar i va ser quan a la porta de la caravana es va trobar un dels homes, ja cadàver, i l’altre, també mort, estava a l’interior.
El vianant va alertar als Mossos d’Esquadra, on es va desplaçar una brigada d’investigació, juntament amb el jutge i  el forense per fer l’aixacament del cadàver.
L’autopsia aclarirà les causes de la seva mort, ja que a hores d’ara no s’ha pogut determinar que els que va matar a aquests dos homes, d’una edat compresa entre 30 i 40 anys i els quals podrien ser dos rodamóns d’origen txec. Cap dels dos cadàvers, però, presentat signes de violència.
Una de les hipòtesis planteja que hagi pogut ser la causant una intoxicació alimentària, per haver menjat bolets tòxics.