Fira de la Rosa de Roses

Apoteòsic final dels concerts de Barraques de la Festa Major de Roses

Festa Major de Roses 2017
Milers de persones van omplir les Barraques de la Festa Major de Roses als concerts de Rumba Tramuntana i La Pegatina

Rumba Tramuntana i La Pegatina van cloure de manera brillant cinc dies de concerts al recinte de les Fires i Barraques

Festa Major de Roses 2017
Milers de persones es van donar cita a l’últim dia de concerts de les Barraques de la Festa Major de Roses

Si un vol cloure de manera brillant la programació de concerts de la festa major del seu poble, ha de tenir en compte dues coses.

La primera assegurar-se la participació d’un grup que saps que no fallarà, que saps que agradarà al públic sí o sí, tot i que no sigui una banda internacional i que faci gires mundials.

Per això, el departament de Festes de l’Ajuntament de Roses, va voler que hi participessin els Rumba Tramuntana, grup composat per músic rosincs que són habituals als concerts de les Barraques de Roses, i que sempre han deixat el pavelló musical ben alt. I ahir ho van tornar a repetir. No fallen.

I la segona qüestió és comptar amb la participació del grup musical del moment, que saps que t’omplirà la plaça.
I sí, també es va complir aquesta premissa amb la presència de La Pegatina, un grup format per set músics: Adrià Sales, Ovidi Díaz, Axel Magnani, Romain Renard, Sergi López i Rubén Sierra, procecents del municipi barceloní de Montcada i Reixach, que ja han recorregut mig món amb els seus ritmes de rumba i merengue, interpretant temes d’èxit com ‘Chocholoco’, ‘Lloverá y yo veré’ o ‘Maricarmen’, cançó aquesta que van interpretar al final del concert mentre llençaven donuts a la multitud.

Energia és el que donen els components de La Pegatina a dalt d’un escenari. I Roses no va ser una excepció. Energia que van donar en cadascú dels temes, com dèiem, de rumba, ska, merengue o cúmbia que van interpretar, tots ells ballables, i tot ells coneguts de sobres per la majoria dels joves i no tant joves que hi havia a Barraques.
I tot això amb un únic objectiu: que la gent s’ho passi ‘bomba’.
Ho van aconseguir, de tal manera que es pot afirmar que Rumba Tramuntana i La Pegatina van oferir un tancament dels concerts de Barraques memorable, apoteòsic.

Com ha de ser.

[fsg_gallery id=”333″]