Fira de la Rosa de Roses

Aprenem Jugant ofereix aquesta primavera 6 activitats per jugar en família

Aprenem jugant, un programa d’activitats i propostes de caràcter educatiu-formatiu que ofereix oportunitats d’aprenentatge fora de l’escola, per promoure i divulgar el coneixement entre infants, joves i famílies

Els mesos d’abril i maig arriba a Roses una nova edició del programa educatiu i lúdic Aprenem Jugant, que enguany ofereix un taller sensorial de massatge per a nadons; una sessió de jocs de lògica i d’enginy; un taller creatiu per celebrar Sant Jordi; jocs populars i de cucanya amb materials recuperats; tancats de construcció amb legos gegants, totxanes d’escuma i cartró…; i l’activitat  Viu l’alegria! Jugar i riure. Totes les activitats són d’accés lliure i gratuït, excepte la sessió de massatge sonor per a nadons, on cal inscripció prèvia.

L’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses acumula 11 anys de trajectòria de l’Aprenem jugant, un programa d’activitats i propostes de caràcter educatiu-formatiu que ofereix oportunitats d’aprenentatge fora de l’escola, per promoure i divulgar el coneixement entre infants, joves i famílies.

A partir de la premissa que el municipi ha d’esdevenir un espai d’aprenentatge permanent, Aprenem jugant contribueix a donar resposta a les curiositats dels estudiants, a generar més preguntes i a potenciar la vocació per interessar-se i aprendre constantment, més enllà de l’activitat lectiva formal. A més, les activitats proposades fomenten l’ús educatiu i socialitzador del temps lliure de l’infant, del jove i de les seves famílies, amb activitats amenes i dinàmiques que es desenvolupen en espais públics i en caps de setmana.

Enguany, el joc en família serà el principal protagonista de la programació, que ofereix espais col·lectius on tots els membres de la família podran compartir i viure emocions, reforçant-se els vincles afectius entre infants i adults.

Totes les activitats són gratuïtes i d’accés lliure. Només requereix inscripció prèvia a la sessió del dia 13 d’abril ‘Sons per a nadons’, que es pot fer a través de la web inscripcions.roses.cat des l’1 d’abril.

Podeu consultar la totalitat de tallers, horaris i ubicacions clicant en aquest FULLETÓ.