Aquest dimecres, 18 de setembre, finalitzen les votacions dels projectes finalistes dels Pressupostos Participatius de Roses

Pressupostos Participatius de Roses

20 són els projectes finalistes dels Pressupostos Participatius de 2020 que poden votar els veïns i veïnes majors de 16 anys que estiguin empadronats a Roses

Aquesta vintena de projectes finalistes van ser seleccionats pel Fòrum Ciutadà celebrat el passat mes d’octubre entre un total de 383 propostes presentades.
Recordem que entre les propostes presentades hi ha la construcció d’una nova passera a la Riera Ginjolers, el soterrament de contenidors, la millora d’equipaments municipals, com ara Ca l’Anita, el Teatre o el Cementiri Municipal, la instal·lació de WC a les platges de Canyelles i Almadrava, la creació d’un carril bici, la creació d’una zona de pícnic a la Ciutadella o un parc infantil multi-aventura.

Empadronats a Roses i majors de 16 anys

Els veïns i veïnes que poden votar per alguns dels 20 projectes han de ser majors de 16 anys i han d’estar empadronats a Roses.

El procés de votació es realitza a través de la plataforma www.tudecideixesroses.cat, des d’on es pot accedir al llistat de tots els projectes finalistes, amb una breu descripció i el cost estimat d’execució de cadascun d’ells. Cada persona pot escollir fins a un màxim de tres propostes.