Aquest dissabte s’inaugura la 3ª edició del cicle ‘Música al Castell de Llers’

‘Música al Castell de Llers’

El cicle ‘Música al Castell de Llers’ arriba a la seva tercera edició

El Quartet de corda Gerió obre el dissabte 16 de juliol el cicle ‘Música al castell de Llers’

‘Música al Castell de Llers’
El cicle ‘Música al Castell de Llers’ arriba a la seva tercera edició

El jazz, els tangos argentins i les bandes sonores passats pel so del Quartet de corda Gerió obrirà el dissabte 16 de juliol el cicle d’estiu ‘Música al Castell de Llers’. “Comencem amb una oferta d’un quartet de corda, però al llarg del cicle hi passarà tot tipus de música perquè ningú es vegi exclós per gust ni per edat de l’oportunitat de passar una nit de dissabte al castell de Llers”, han afirmat Nuri Llinares i Anna Admetlla, les portaveus de ‘Fira Bruixa Llers’, entitat organitzadora d’aquest cicle.

‘Música al Castell de Llers’ arriba a la tercera edició amb una varietat en l’oferta musical dins el recinte medieval al voltant de la Torre de l’Homenatge del castell.

Entrada gratuïta

Així, des des d’aquest 16 de juliol i fins al 13 d’agost se celebrarà aquest tercer cicle ‘Música al Castell de Llers’, que després del Quartet de corda Gerió, actuaran el 23 de juliol els Bourbon, un sextet amb músics de llarga trajectòria amb ritmes que van des del soul, el blues, el jazz fins al gospel, amb la veu de Sandra Fern, cantant que va ser un dels grans èxits de l’estiu passat.
El duet de piano i veu format per Rose Guillén i Santi Escura seran l’encarregat d’oferir la tercera nit de concert el dia 30 d’aquest mes, i la sonoritat original del Boogie Woogie amb La Madam Boogie entrarà en escena el 6 d’agost i, per tancar, repeteix el flamenc-fusió i amb ritmes moderns de Merkado Negro.
Tots, des del primer a l’últim dels concerts tenen l’entrada gratuïta.

El cicle ‘Música al castell de Llers’ va nèixer l’any 2014 organitzat per la Fira Bruixa Llers, en col·laboració amb l’Ajuntament. Iniciativa que esdevé una excel·lent oportunitat per escoltar bona música enmig de les pedres de l’espectacular recinte del castell mentre els assistents poden degustar, si així els bé de gust, uns particulars mojitos.

Assenyalar que en cas de mal temps, els concerts es faran al saló noble del castell.