Aquest diumenge, 1 de maig, comença el període de Zona Blava a Roses

Demà dissabte, 30 de setembre, a les 20 hores finalitzarà la Zona Blava de Roses

Aparcament tarifat de Zona Blava a diferents espais del centre de Roses que s’allargarà fins al 30 de setembre

Com en anys anteriors, les zones tarifades es mantenen en 3 àrees: tram de l’avinguda de Rhode entre el carrer Lluís Companys i l’Av. Jaume (zona 1); Jaume I, plaça Frederic Rahola i part de l’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat (zona 2); i l’aparcament del mercat municipal cobert (zona 3). El servei tarifat durarà fins al 30 de setembre i el seu preu es manté en 1€/hora en horari de 10 a 20 hores.

Pel que fa als horaris de funcionament, a la zona 2 s’estableix una franja horària gratuïta durant els migdies, de 13.30 a 16 hores, mentre que els diumenges i festius és d’estacionament lliure durant tot el dia. Per la seva banda, la zona 3 és gratuïta tots els dies de la setmana de 13.30 a 16 hores, mentre que la zona 1manté el l’ horari tarifat de dilluns a diumenge, de 10 a 20 hores.

Un any més, el servei posa a disposició dels usuaris l’aplicació “Easypark”, que facilita el pagament des del mòbil, abonant de forma ràpida i còmoda l’import pel temps exacte d’estacionament. A més, l’empresa concessionària del servei, Opciones Viales, ofereix als comerciants targetes amb descompte perquè puguin gratificar els seus clients.

Cal recordar també que els propietaris de vehicles donats d’alta Roses i al corrent de pagament de l’impost de circulació, disposen d’una hora d’estacionament gratuït diària en el pàrquing de Ports de la Generalitat, al front de mar, entre l’1 de maig i el 30 d’octubre, gratuïtat que fora d’aquest període s’amplia a 3 hores durant el dia i la totalitat de la nit.

 

Exit mobile version