Aquest diumenge l’A.E. Roses inaugura les Quines de Nadal més matineres dels darrers anys

Quines de Nadal de l'A.E. Roses

Aquest diumenge, 1 de desembre, l’Agrupació Esportiva Roses celebrarà la primera de les 11 quines previstes, on un any més, el 2% de la recaptació anirà destinada a la Fundació Roses contra el Càncer

Quines de Nadal de l'A.E. RosesDurant els darrers anys l’Agrupació Esportiva Roses aprofitava per inaugurar les seves quines de Nadal el que s’anomena com a pont de la Constitució, que se celebra el 6 de desembre, ja que el dia 8 es festiu pel Dia de la Immaculada Concepció.

Però, enguany, la directiva de l’AE. Roses ha decidit avançar una setmana la inauguració de les Quines, i així aquest diumenge, 1 de desembre, celebrarà la primera de les 11 previstes durant aquest mes de desembre i les festes de Nadal.

Sorteig diari d’electrodomèstics d’una bicicleta d’última generació

11 quines que sumaran dues més que l’any passat i en la que cada dia, gràcies a la col·laboració de l’empresa EDIFRED, hi haurà un sorteig d’electrodomèstics. Un sorteig extraordinari que esdevindrà tot un reclam per aquelles famílies que tinguin la necessitat de renovar el frigorífic, el rentavaixelles, el forn, la rentadora o, fins i tot, la TV.
I pels aficionats al ciclisme també suposarà una crida per assistir a les Quines de l’A.E.Roses, ja que en cada una d’elles es sortejarà una bicicleta d’última generació de l’empresa EDIBIKES.

Una Quina extra més cada dia per completar un total de 12

I continuant amb les novetats de les Quines de Roses d’aquest Nadal, destacar que en aquesta nova edició hi haurà una quina extra més que als anys anteriors, és a dir, es jugaran 5 quines, i abans de la mitja part es jugarà una extra. Un cop acabats els 10 minuts de recés, es jugaran 5 quines més i l’extra final per completar de 12 quines cada dia.

Inici a les 18:30 hores

Les Quines que, com sempre, se celebraran a l’envelat de la plaça Frederic Rahola, s’iniciaran a les 18:30 hores per regalar els típics lots de Nadal i els pernils, i un munt d regals per a petits i grans.

Dia 21 de desembre, Quina Infantil  

I parlant de petits, les Quines de l’A.E. Roses acolliran la VII Quina Infantil adreçada principalment, com diu el seu nom, a la mainada de la Vila amb un bon nombre de jocs i obsequis.
Aquesta Quina se celebrarà el dia 21 de desembre, i l’hora d’inici, a diferència de la resta de quines, serà a les 16:30 hores.

Cal recorda que els assistents a les Quines de l’A.E. Roses comptaran amb un servei de bar durant el transcurs de les mateixes.

Quines solidaries

Les Quines de Nadal de l’Agrupació Esportiva Roses tornaran a ser, per vuitè any consecutiu, solidàries amb la Fundació Roses Contra el Càncer, ja que el 2% de la recaptació anirà destinada a aquesta entitat socio-oncològica.

Les Quines de Roses se celebraran en el dies següents:

 • Diumenge 1 de desembre
 • Divendres 6 de desembre
 • Diumenge 8 de desembre
 • Diumenge 15 de desembre
 • Dissabte 21 de desembre — Quina infantil
 • Diumenge 22 de desembre
 • Dimecres 25 de desembre
 • Dijous 26 de desembre
 • Diumenge 29 de desembre
 • Dimecres 1 de gener
 • Dilluns 6 de gener