Aquest diumenge la Fundació Roses Contra el Càncer portarà a terme la seva 21ª recapta anual

Fundació Roses Contra el Càncer
La Fundació Roses Contra el Càncer porta a terme la seva recapta anual des de fa 21 anys

Una recapta anual que es durà a terme tenint en compte les mesures de seguretat de la Covid-19

Cada any la Fundació Roses Contra el Càncer organitza durant un matí de diumenge una recapta pels carrers de la Vila. Una acció que si ja esdevé primordial per finançar i fer realitat els projectes d’atenció psicosocial que desenvolupa per ajudar als malalts de càncer i les seves famílies, enguany és vital degut a la manca d’activitats que ha desenvolupat l’entitat a causa de la Covid-19.

Així, aquest proper diumenge al matí, els membres de la Junta i voluntàries de la Fundació Roses Contra el Càncer celebraran la seva 21ª recapta anual.

Una recapta que es portarà a terme seguint les mesures de seguretat per la Covid-19, “sí, posarem només una taula, que l’ubicarem a la plaça Catalunya, davant l’Ajuntament, i des d’aquí sortiran voluntàries pels carrers de Roses amb la guardiola, i a diferència dels anys anteriors, per evitar problemes d’un possible contagi, no posarem l’adhesiu que normalment s’enganxa a la roba del donant”, ha explica la presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, Núria Páramo.

La recapta de la Fundació, segons ha assegurat la Núria, “és una de les accions en la que la ciutadania respon, conscient que s’ha de tenir recursos per ajudar als malats i per combatre la malaltia, la gent de Roses col·labora molt aportant la seva solidaritat”.