Aquest estiu la platja dels Palangres de Roses tindrà un nou aparcament per a vehicles

Aparcament platja dels Palangrers de Roses

Aquesta és la superfície de 1.900 m2, adjacent a la platja dels Palangrers que es remodelarà

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de remodelació de l’aparcament adjacent a la platja dels Palangrers

Aparcament platja dels Palangrers de Roses
Aquesta és la superfície de 1.900 m2, adjacent a la platja dels Palangrers, que encabirà un pàrquing, una vorera per vianants amb el seu respectiu enjardinament

Amb aquestes obres l’Ajuntament de Roses completarà el projecte de condicionament dels accessos a aquest espai del litoral rosinc iniciat l’any 2016, consistents en l’enjardinament i la incorporació d’una rampa de connexió a la platja.

En concret, aquests nous treballs a la zona de la platja dels Palangres remodelaran l’espai existent entre la carretera del Far, la mateixa platja i el moll de Drassanes, habilitant un aparcament amb 44 places d’estacionament per a vehicles, 12 per a motos i 10 per a bicicletes. A més, el projecte donarà continuïtat a l’itinerari per a vianants des de la vorera de la carretera del Far fins a la mateixa platja.

El projecte preveu la pavimentació de l’espai de la zona d’accés i d’aparcament de vehicles amb aglomerat asfàltic, així com de l’espai destinat als vianants amb formigó rentat a l’àcid, que harmonitzarà la imatge amb les voreres del Far i del camí de ronda adjacents. Es plantaran espècies vegetals, tant arbres com arbustos, per embellir el conjunt i s’instal·laran els sistemes de reg i enllumenat i el mobiliari urbà necessaris.

Així, aquest estiu la platja dels Palangrers tindrà un nou aparcament per a vehicles a la vegada que una millor accessibilitat per als vianants.

Amb aquest projecte el consistori continua adequant paisatgísticament el front marítim rosinc i millorarà la imatge i accés d’un espai turístic i també molt concorregut pel públic local. La platja dels Palangrers, de petites dimensions, es considera la primera “cala” desvinculada del nucli urbà del municipi i rep un gran nombre d’usuaris al llarg de l’any.

Aquesta remodelació de l’aparcament adjacent a la platja dels Palangrers, que compren una superfície de 1.900 m², s’ha adjudicat per un import de 82.000 € amb un termini d’execució de 4 mesos.