Aquest proper diumenge se celebra a Roses el Festival de Guinea Conakry, més necessari que mai

Associació dels Amics de Guinea Conakry de Roses

Un Festival de Música i Dansa benèfic que enguany esdevé més necessari que mai, ja que l’Associació d’Amics de Guinea Conakry no pot assegurar l’esmorzar dels nens i nenes que viuen La Cité de la Solidarité durant tot els curs escolar

La principal missió de l’Associació d’Amics de Guinea Conakry de Roses es assegurar l’esmorzar, durant tot el curs escolar, dels nens i nenes que viuen a La Cité de la Solidarité, veïnat creat en una antiga caserna de l’exercit francès, que el govern de Guinea va convertir en un gueto on conviuen un bon nombre de famílies amb disminucions físiques i en una pobresa extrema.
Famílies que ni tan sols poden subsistir amb l’únic mitjà amb el que podien menjar: les almoines dels seus conciutadans.

I aquest proper diumenge, 24 de novembre, se celebra al Teatre Municipal de Roses el Festival de Dansa i Música “per tal de recaptar diners amb l‘objectiu que els nens i nenes de la ‘La Cité de la Solidarité’ mengin un bol d’arròs amb llet abans d’anar a l’escola”, ha anunciat la presidenta de l’Associació d’Amics de Guinea Conakry , Maria Bohigas. Per assolir això durant tot el curs escolar es necessiten uns 9.000 euros, al voltant de 1.000 al mes, per cobrir els 9 mesos d’horari lectiu.

I Maria Bohigas afirma que “enguany no podem assegurar l’esmorzar de tota aquesta mainada per a tot el curs, ja que les reserves econòmiques que tenim actualment dona per donar-les de menjar al matí, abans d’anar a l’escola fins al mes de gener, aproximadament”.

Per això, Bohigas fa una crida per animar a tothom a emplenar el Teatre Municipal aquest proper diumenge, 24 de novembre, “per gaudir de l’espectacle que oferiran el  Gimros Roses i l’Escola d’Art Coreogràfic de Llançà i, a la vegada, poder ajudar, amb el donatiu de 8€, als nens i nenes de la ‘La Cité de la Solidarité’ fins que acabi el curs escolar”.

Amb el donatiu de l’entrada del Festival, que s’iniciarà a les 17 hores, es repartiran uns números per participar en el sorteig de diferents de lots de regals, gentilesa dels comerciants i empreses de Roses.