Aquesta nit Roses és la protagonista del programa de TV3, “Salpem!”

Badia de Roses

Panoràmica de la Badia de Roses / Foto. Joaquín Carrasco

“Salpem!” proposa un passeig amb el mar com a escenari i amb l’objectiu de conèixer millor el litoral català

Aquest vespre a les 20:25 hores TV3 emetrà un altre  capítol de “Salpem!”, un programa d’entreteniment, dedicat íntegrament a Roses i a la seva Estació Nàutica, la Roses-Cap de Creus.

Un capítol que respira cent per cent Roses, ja que la directora i presentadora del programa és la periodista rosinca, Marta Gibert, i “Salpem!” està produït per ‘Associació d’Estacions Nàutiques de Catalunya (AENC), la qual està presidida per l’empresari rosinc i president de l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus, Miquel Gotanegra.

Els vuit capítols dels que ha constat aquest programa han estat centrats en cadascuna de les Estacions Nàutiques de Catalunya, la primera va ser la de Sant Carles de la Ràpita, a les que van seguir les de la Costa Daurada, Vilanova i la Geltrú, Santa Susanna, Sant Feliu de Guíxols, passar aquest vespre en la de Roses i acabar a l’Estartit la setmana vinent.

“Salpem!” és un programa d’entreteniment divertit, fresc, distès, i estiuenc, que tracta de manera atractiva qüestions relacionades amb el mar i amb les activitats lúdiques que es practiquen a cadascuna de les estacions nàutiques catalanes. És tracta d’un espai en què les experiències, tant vitals com professionals o d’oci, seran les protagonistes.

En aquesta ocasió, Gibert salpa de l’Estació Nàutica de Roses-Cap de Creus amb el catamarà Màgic, i anirà acompanyada al llarg de la travessia la dissenyadora Cèlia Vetlla, premi Nacional de la Barcelona 080 Fashion.