Ariadna Vieyra presenta ‘Amunt com el sol’, el segon vídeo-clip de l’EP 22/15

Ariadna Vieyra
Ariadna Vieyra durant la petita actuació que va oferir durant la presentació del video-clip 'Amunt com el sol'

La cantant i compositora Ariadna Vieyra continua de mica en mica, però amb pas ferm, la seva carrera dins la música amb nou treball audiovisual que es va presentar als Cinemes Roses

A l’any 2018, quan tenia 15 anys, Ariadna Vieyra es va donar a conèixer al públic rosinc amb una actuació dins el Dia Mundial Contra el Càncer, que va tenir lloc al vestíbul del Teatre Municipal de Roses. Un mes després, tota Espanya la va conèixer en formar part de l’equip d’Antonio Orozo en el programa televisiu ‘La Voz Kids’.

I el seu talent per la música i la seva gran veu va fer que l’any passat col·laborés en la cançó col·lectiva Un Sant Jordi diferent, a més de participar en el disc de La Marató de TV3.

Enguany, amb 18 anys, Ariadna Vieyra ja ha publicat el seu primer treball discogràfic, un EP de 6 cançons, que sota el nom 22/15 es composa 6 cançons, 4 en anglès i 2 en català.
I ahir, a la Sala 5 dels Cinemes Roses va presentar el segon vídeo clip del disc, amb la cançó Amunt com el sol, “que la vaig treure el desembre per al disc i és una cançó molt positiva, molt alegre, amb un missatge d’esperança” va afirmar la cantant, que va desvetllar que en aquest tema explica experiències que va viure en primera persona “i el que vull transmetre en aquesta cançó són les ganes de continuar, perquè tothom tenim entrebancs i l’important és com surts d’ells, i si ho fas de manera positiva fas un gran pas endavant”.

Abans de la presentació del vídeo-clip, realitzat per Almanegra Audiovisual al Parc Nartural de Cap de Creus, l’Ariadna va interpretar Ell no ets tu, el primer single del disc que també està en anglès, He’s not you.

I després que els assistents gaudeixen d’aquest segon treball audiovisual de l’EP 22/15, Ariadna va delectar als assistents amb “la primera versió de la cançó del vídeo-clip en anglès que vaig fer abans de presentar-li al meu productor”, és a dir, abans dels arranjament musicals.

El vídeo clip es publicarà  a les plataformes digitals aquest proper divendres, 7 de maig.