Arrenca aquest diumenge a Roses la Mostra de Teatre Inclusiu

Mostra de Teatre Inclusiu a Roses

‘Remenant els Boscos de Nit’ obre diumenge a les 18 hores la Mostra de Teatre Inclusiu a Roses

Mostra de Teatre Inclusiu a RosesAquest cap de setmana arrenca la Mostra de Teatre Inclusiu que durà a Roses la representació gratuïta, tot i que s’aplicarà la taquilla inversa, de tres obres de teatre que parlen d’immigració i cohesió social, des de punts de vista ben diferents.
Així, aquest diumenge 18 de gener, a les 18 hores el Teatre Municipal acollirà la representació de ‘Remenant els Boscos de Nit’, una proposta a càrrec del director teatral Janot Carbonell i del sarahule Kissima Silah, que s’estrena en el món del teatre amb aquesta peça teatral inspirada en una obra de Bernard-Marie Koltés.

La Mostra de Teatre Inclusiu és una proposta conjunta del Grup de Gènere i Interculturalitat de la Coordinadora d’ONG Solidàries, Llagostera Solidària i de l’Associació GRAMC que, mitjançant tres obres de teatre, vol acostar a la ciutadania algunes temàtiques que solen passar desapercebudes i que incideixen directa i indirectament en la cohesió social. Per acabar d’aprofundir en aquests temes, s’ha concebut la Mostra com un teatre-fòrum. És a dir, en acabar la funció teatral, els actors, actrius i el/la director/a estableixen un debat amb el públic assistent.

Les tres obres que es representen han sorgit de les mateixes entitats de la Coordinadora d’ONG Solidàries: ‘Remenant els boscos de Nit’ de Llagostera Solidària, ‘Històries d’un poble’ del Grup de Recerca i Ajuda a les Minories Culturals (GRAMC) i ‘Relats de vida. Dones protagonistes’ del Grup de Gènere i Interculturalitat de la Coordinadora d’ONG Solidàries-. Totes tres peces ja han estat representades amb èxit a diferents punts del territori.

La Mostra de Teatre Inclusiu compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i el Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya. A Roses, a més, és acollida per Càritas Roses i pel Consorci de la Normalització Lingüística.