Arrenca la TRANSPYR 2013

Miguel Lozano i Mario Rabell a la línia de sortida de la TRANSPYR 2012

Més de 800 km i 20.000 metres de desnivell per graduar-se en bicicleta de muntanya

Es posa en marxa la quarta edició d’aquesta aventura que ha captivat als més experts amants del monutain bike de tot el món.

Actualment ja s’han inscrit equips provinents entre d’altres llocs de Bèlgica, Holanda, Noruega, Àustria, Itàlia, Portugal, Estats Units, Canadà i Sud-àfrica.

Miguel Lozano i Mario Rabell a la línia de sortida de la TRANSPYR 2012

Aquesta prova de bicicleta de muntanya per etapes es caracteritza per una personalitat única que s’explica per l’espectacular i molt treballat itinerari, on els participants, formant equips de 2 o 3 ciclistes, uneixen Roses, al Mediterrani i el Cantàbric al llarg dels Pirineus mitjançant la utilització del GPS, sistema que permet una conducció ràpida, fàcil i molt divertida, a més de sostenible.

La il·lusió per cobrir aquest trajecte és el que motiva els valents bikers;  tracten d’aconseguir el distingit mallot de Finisher de TRANSPYR que els acredita com supervivents d’una de les més exigents i completes proves en el panorama biker mundial, justificant que sigui coneguda també com el Graduat en Mountain Bike.

El rècord de la prova l’ostenten Emilio Vivian i Daniel Martínez de l’equip Fundació Alberto Contador que en la passada edició van anar de Roses a San Sebastián en només 45 hores i 9 minuts.

Pel que respecte a la participació rosinca, a la passada edició van participar els dos corredors del Club Ciclista Roses, Mario Rabell i Miguel Lozano, que van prendre la sortida el passat 30 de juny, juntament amb 228 ciclistes més.

Rabell i Lozano van aconseguir el seu objetiu d’arribar a Sant Sebastián 8 dies després, el 7 de juliol,  fent-lo a les posicions 75 i 76ena, d’entre els 225 corredors que van ser capaços de creuar la línia d’arribada ubicada a la capital de Guipúscoa.

Les dates d’aquesta quarta edició seran del 6 al 13 de juliol de 2013 i hi haurà novetats en el recorregut i en les formes de participació. Tot això es donarà a conèixer en breu a la seva web oficial www.transpyr.com .

TRANSPYR està considerada com l’aventura culminant per tot biker de llarg recorregut, esdevenint en un autèntic Graduat en Mountain Bike.