Arriba la 3ª edició del ‘Randemar Music Festival’ de El Port de la Selva

Randemar Music Festival

Aquest proper dissabte, 27 de maig, El Port de la Selva organitza la tercera edició del Randemar Music Festival

Randemar Music FestivalEl Randemar Music Festival va néixer el 2015, com una proposta per incentivar el fet de compartir la música i el lleure de tota la família, en un marc com és la platja del Port de la Selva, la qual gaudeix d’una immillorable situació dins el cap de Creus.

Un esdeveniment que, compartint una identitat, costums i manera de fer, vol promocionar el treball, la constància i la dedicació dels grups de música que s’han creat i es segueixen formant al nostre país.

Enguany, el festival se celebra aquest dissabte, 27 de maig, per aprofitar les agradables temperatures i la proximitat de l’estiu.

L’obertura del Randemar Music Festival serà a dos quarts de sis de la tarda i els encarregats de fer-ho seran els musics del grup ‘Reggae per xics’, uns habituals del Port de la Selva, que presentaran el seu tercer disc amb noves cançons populars i tradicionals del repertori català, passades pel sedàs del ritmes jamaicans per escoltar i ballar fins a la sacietat. Un sedàs que sacsegen amb tanta energia i autenticitat que fan vibrar petits i no tant petits. Els gairebé 200 concerts, més de 10000 discos venuts i el premi ARC 2015 al millor espectacle per a públic família, els consoliden com un grup de referència en aquest sector de la música, que reivindiquen i reinventen a parts iguals.

Seguidament a les set, serà el torn de ‘Brodas Bros’, que tornaran aquest cop amb la companyia de percussió ‘Brincadeira’, que s’uneixen per crear “Vibra” un espectacle innovador i de gran força, una barreja entre acústica i electrònica on fusionen hiphop, dansa i percussió.
Coreografies de hip hop, popping, locking i breakdance que tant caracteritzen ‘Brodas Bros’ no podien faltar, però aquesta vegada des d’una perspectiva més madura.

A la nit, Jordi Ninus arribarà amb tota la banda i el seu enèrgic directe que és capaç de generar un clima fresc i festiu.
Amb un estil pop que tendeix clarament al folk, i només amb 2 discs s’ha posicionat en la primera línia de la música nacional catalana, com ho demostra el suport que ha rebut de les emissores de ràdio més importants del país, que ja estan passant el segon single del disc “París”. Els 40 Principals l’anuncien com “l’Artista Pop del moment”, i “Junts”, el primer single de París, va ser premiada “Millor cançó de l’estiu 2016” pel diari La Vanguardia.

I per tancar i com cirereta final del festival, actuaran els ‘Gossos’ que en 20 anys de carrera i 11 discs d’estudi, sempre s’ha caracteritzat per una mirada, per un discurs, per una identitat i per una manera genuïna de fer coses.
Fidels a aquesta essència, de la qual, no volen, ni saben separar, emana el seu disc “Batecs”.
Després d’un any i mig fora dels escenaris, és volgut i renovat el compromís. Un espectacle que busca la complicitat màxima amb l’espectador des d’una mirada propera i senzilla, sense renunciar a un concepte artístic d’espectacle de música en viu que connecta amb distintes generacions de públic de forma impecable i professional, quelcom avalat al llarg de la seva trajectòria i petjada.

Cal assenyalar que durant la celebració del Randemar Music Festival es desenvoluparan diversos tallers que des de les cinc de la tarda fins les vuit del vespre, possibilitaran fer estels, viseres, imants i figures de fang als més creatius de casa.