Arriba al Teatre Municipal de Roses l’obra ‘Això ja ho he viscut’, dirigida per Sergi Belbel

Això ja ho he viscut

Sílvia Bel i Lluís Soler en una escena de l'obra 'Això ja ho he viscut'

Aquest dissabte, 29 de febrer, el Teatre Municipal de Roses acull la representació de l’obra ‘Això ja ho he viscut’

‘Això ja ho he viscut’ , dirigida per Sergi Belbel, va ser escrita el 1937 per J.B.Priestley. Tracta, i com el seu mateix títol suggereix, tracta d’una de les sensacions més estranyes i enigmàtiques que ens passen al llarg de la vida: l’anomenat Déja Vu”, una sensació que fa trontollar la temporalitat lineal, “cronològica”, dels fets que vivim i que, tot i les explicacions científiques del fenomen, pot causar-nos angoixa i inseguretat.

A l’obra Priestley, sis personatges en una pensió rural dels prats de North york, al nord d’Anglaterra, lluny del brogit de la ciutat, es troben de cop immersos en un trasbals inesperat quan un hoste, un home estranger amb un aspecte excèntric, els adverteix que aquell serà l’escenari d’una horrible desgràcia en un futur immediat perquè ell ja ho ha viscut.

A partir d’aquí, s’encadenaran els fets en una espiral que es balanceja constantment entre la realitat i el somni, el present i el futur anunciat, la ciència i la malastrugança, i finalment, entre l’acceptació de la desgràcia i les ànsies desesperades dels personatges per canviar el seu futur

Intèrprets: Míriam Alamany, Jordi Banacolocha, Sílvia Bel, Roc Esquius, Carles Martínez, Lluís Soler

Les entrades ja es poden adquirir a la web de Roses Cultura

La venda d’entrades es pot fer on line a la web de rosescultura.cat (cliqueu AQUÍ per anar directament a la compra d’entrades), o bé a la taquilla del Teatre Municipal de Roses, dijous i divendres de 12 a 14 h, i el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l’inici. Preu entrada: 15 €. Descomptes per a titulars del Carnet Club Roses Cultura, Carnet jove i Carnet de jubilat. Entrada gratuïta per a menors de 16 anys (sempre que vagin acompanyats per un adult) i les parelles lingüístiques de Roses.