Arriba el Beach Fitness, la nova proposta d’esport i salut d’estiu a Roses

El Beach Fitness és hereu de l’Aeròbic Platja, que es duia a terme a Roses fins a la irrupció de la pandèmia

Durant els mesos de juliol i agost l’Ajuntament de Roses programa classes gratuïtes de dinamització esportiva a la platja, amb sessions de fitness que es desenvoluparan diàriament en horari de matí i tarda de dilluns a divendres. Aquestes activitats, hereves de l’Aeròbic Platja que es duia a terme a Roses fins a la irrupció de la pandèmia, s’organitzen conjuntament entre l’Àrea d’Esports i la Piscina Municipal i estaran dirigides per dues monitores de la Piscina.

Les sessions es duran a terme de dilluns a divendres en horari de matí (a les 10:30 hores) i de tarda (a les 18 hores) i consistiran en classes de zumba i de cardiotono que se succeiran al llarg de la setmana en dues ubicacions de la Vila.
D’una banda, a la platja de Santa Margarida, davant de l’Hotel Monterrey, s’oferirà zumba els dilluns i els divendres i cardiotono els dimecres. 
Per altra part, la platja del Salatar (davant l’Hotel Marítim), acollirà zumba els dimarts i cardiotònic els dijous.

La zumba és una activitat aeròbica, divertida, a l’abast de totes les edats i nivells, que permet treballar el cos d’una manera saludable, eficaç i gaudint dels ritmes musicals més actuals.
El cardiotono combina una part inicial amb exercicis aeròbics i coreografies de dificultat baixa, amb una segona part d’exercicis de tonificació dels principals grups musculars.

Exit mobile version