Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Arriba el sopar solidari a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer

Sopar que se celebrarà per quart any a l’Hotel Montecarlo de Santa Margarida

Tant al 2018, com al 2019 i després, un cop passada la pandèmia, al 2022, la gent va gaudir tant del moment com de la degustació, primer de l’aperitiu i després del sopar que va elaborar l’Hotel Montecarlo a benefici de la Fundació Roses Contra que, tant l’establiment hoteler com l’entitat socio-oncológica, han decidir unir esforços per celebrar el que serà el XXIV Sopar solidari de la Fundació Roses Contra el Càncer.

Un esdeveniment, perquè més que un sopar benèfic esdevé en tota una vetllada social-gastronòmica-solidària, que tindrà lloc enguany el pròxim 10 de novembre.

La cita és a les 20:30 hores, i tots i totes les persones que vulguin assistir per ajudar a la causa només cal fer un donatiu de 60€, dels quals 25 euros aniran destinats a Fundació Roses Contra el Càncer, ja que els 35 restants són per poder degustar l’exquisit aperitiu previ al suculent sopar que servirà el personal de l’Hotel Montecarlo.

Per fer la reserva del sopar solidari

Per fer la reserva cal dirigir-se a la seu de la Fundació, carrer Espronceda, 44, els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13 hores, i els dimarts i dijous de 16 a 18.30 hores, tot i que també és pot fer de manera on line a la web de la Fundació Roses Contra el Càncer.