Arriba l’XI Open Bai de Feis de Futbolí de Roses

XI Open Bai de Feis de Futbolí de Roses

L’Open Bai de Feis de Futbolí està considerat com un dels millors campionats de Catalunya

XI Open Bai de Feis de Futbolí de RosesAquest dissabte, 13 d’octubre l’Open Bai de Feis de Futbolí de Roses celebrarà la seva onzena edició. “Sincerament, si em diuen fa 10 anys que arribaríem a celebrar 11 campionats de futbolí no me l’hagués cregut”, ha confessat Alvaro Díaz, membre de l’Associació Bai de Feis, entitat organitzadora d’aquest Open de futbolí.

I per celebrar els seus 11 anys de vida amb un èxit cada cop millor en quant a la qualitat de l’esdeveniment com a la quantitat de participants, enguany l’Open Bai de Feis homenatjarà “al jugador més veterà de futbolí de tota Espanya, en Saturnino, té 70 anys i va a gairebé tots els campionats que se celebren arreu de l’estat espanyol, i li vaig dir en un campionat d’Andalusia que vam coincidir que tot i anar a tots els certàmens mai se l’havia fet un homenatge, i que si venia aquí li faríem l’homenatge que es mereix”, ha assenyalat Díaz.

Futbolí Evo Presas

Cal destacar que aquesta serà la quarta edició en la que aquest campionat es disputarà amb futbolins Evo Presas, molt més espectaculars gràcies a la il·luminació que té tant en el terreny de joc com en els laterals, i als marcador digitals, que fa que els espectadors puguin saber en tot moment com va la partida.

Les categories que optaran a premi en XI Open Bai de Feis de Futbolí de Roses són l’Absoluta de primer, segon i tercer nivell, la de Dones i la d’Infantil.