Arriba Nadal i torna Joventut Rosinka

La Joventut Rosinka torna per Nadal i ho fa en gran per rememorar la festa de la Nit de Nadal

festa_nit_nadalLa Festa de la Nit de Nadal va ser la primera activitat en la que Joventut Rosinka es va donar a conèixer, i donat el poder de convocatòria que va assolir aquesta aquesta associació juvenil de Roses ha decidit tornar-la a repertir, i per això  ja està enllestint els preparatius per organitzar-la de nou.

Una nova i millor festa a la discoteca Zodiac

De l’experiència s’aprén i això és el que han fet els joves de Joventut Rosinka. Després de valorar les errades que es van poder cometre durant l’organització de l’any passat, els membre de l’associació han decidit encarregar-se de tota la logística de la festa que es portarà a terme, com l’any passat, a la discoteca Zodiac de Santa Margarida.

Joventut Rosinka ha arribat a un acord amb els responsables de la dicoteca, que són els que posen el local i els cambrers, però les decisions “en quant a l’entrada, la beguda, les activitats que poden desenvolupar en el transcurs de la nit i les actuacions en directe aniran exclusivamente per compte nostre”, ha afirmat el president en funcions de l’associació, Basel Juanidi.

El mateix Junaidi també ha remarcat que enguany hi hauran tres franjes horaries de música durant la Festa de la Nit de Nadal. Com es pot veure a la imatge, a les 00:00 hores encetarà la música el rosinc DJ Dulitel, que estarà fins les dues de la matinada, que serà entri en escena la música de DJ Frank O’Neill i Nick Blend. I dues hores més tard, a les 4 de matinada serà el torn del DJ Valen, que serà l’encarregat de posar fer ballar als assistents fins que comenci a surtir el sol.

Arriba Nadal, torna Joventut Rosinka… Que comenci la festa!