Arriba amb novetats la VII Bike Marató del Cap de Creus

Bike Marató del Cap de Creus

La principal de les novetats és que es podrà participar de manera individual

Bike Marató del Cap de CreusEl Club Ciclista Roses i l’empresa EasyBikes organitzen la setena Bike Marató del Cap de Creus. Es tracta d’una marxa ciclista que es desenvoluparà pel ben mig del Parc Natural el proper  diumenge 26 de març.

La principal novetat d’aquest setena Bike és que es podrà participar de manera individual, ja que “és una demanda que alguns participants de les edicions precedents es van fer degut a la dificultat de poder fer equip amb altres ciclistes, i enguany, donem la possibilitat que es pugui participar a la Bike de forma individual”, ha afirmat el Secretari del Club Ciclista Roses, Josep Moreno.

Així mateix, en la VII Bike Marató també hi haurà novetats pel que fa al recorregut, “sí hi ha un tram nou, del qual cal destacar una baixada que hem incorporat a l’alçada de Montjoi que ni alguns ciclistes de Roses la coneixen”, ha dit Moreno.

La Bike Marató es tracta d’una marxa i no d’una competició que tindrà una sortida controlada en la part inicial del recorregut (ctra. Mas Oliva, c/ Tarragona, Avda de Rhode, Ctra. del far, Ctra. de Canyelles i Avda Díaz Pacheco) amb un vehicle de l’organització que farà que el grup de ciclistes vagi agrupat al seu darrera.
Un cop s’arribi a la carretera de Montjoi la marxa ja serà lliure.

La major part del recorregut transcorre dins de l’espai protegit del Parc Natural del Cap de Creus, per la qual cosa, l’organització prega als participants una actitud de respecte cap aquest espai, evitant la degradació del camins per on es passa i evitant llençar qualsevol tipus de residus, així com deixalles que es podran dipositar als punts d’avituallament que hi ha al llarg del recorregut.

VII Bike Marató del Cap de Creus

Inscripcions anticipades: fins el dia 23 de març de 2017 – Per poder informar-se dels preus i formalitzar i fomalitzar la inscripció es pot fer clicant AQUÍ.

Inscripcions el mateix dia: de 7.30 a 8.30 hores

La inscripció inclou l’assegurança, els avituallaments, el dinar, un obsequi i entrar en el sorteig de regals.

Sortida: 9.00 hores

Lloc d’inscripcions, entrega de dorsals, sortida i arribada: annex al pavelló poliesportiu de Roses (Ctra. Mas Oliva, 39).

Recorreguts: Hi ha dos, el curt de 42 km amb desnivell positiu acumulat de 1.300 metres, i el llarg, de 76 quilòmetres amb un desnivell de 2.400 metres. En el tram curt hi haurà dos punts d’avituallament, i en el llarg hi seran 4.

Seguiment dels recorreguts a través de track GPS (els recorreguts no estan marcats).

Participació individual o per equips de 2, 3 o 4 components (cal portar un aparell GPS com a mínim per equip).

Dinar final consistent en una graellada de carn per a tots els participants i acompanyants (els tiquets es podran comprar el mateix dia).

Sorteig de regals entre tots els participants.

Serveis: zona d’aparcament al costat de la sortida, vestidors i dutxes al pavelló poliesportiu.

Classificació: tot i no tractar-se de cap competició, hi haurà una classificació al final de la prova per cada una de les 4 categories.

El component que marcarà el temps d’arribada en el cas dels equips serà:

equip de 2 components → component que arribi en 2n lloc

equip de 3 components → component que arribi en 2n lloc

equip de 4 components → component que arribi en 3r lloc

Cal assenyalar el Club Ciclista Roses com l’empresa EasyBikes van demanar a la productora Almanegra Audiovisual la realització d’un vídeo per promocionar la VII Bike Marató. Un vídeo espectacular que podeu veure a sota: