Arriba a Roses la 2ª edició de VOC, la Mostra de Cinema i Audiovisual en llengua catalana

VOC, Versió Original en Català

El Teatre Municipal de Roses acollirà aquesta mostra per a que el públic pugui votar les obres que més els hi agradin

VOC, Versió Original en CatalàVOC, acrònim de Versió Original en Català, és un projecte que va endegar l’any passat Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic.

I la manera de contribuir a la seva difusió i incentivar la creació de nous continguts es fa través del lliurament de premis per tal de reconèixer els millors curtmetratges (màxim 20 minuts), web sèries i micrometratges (2 minuts) realitzats originalment en català.

Així, aquest dissabte, 18 de novembre, de 18 a 20:30 hores al Teatre Municipal de Roses es podran veure els millors curts, alguns capítols d’algunes sèries emeses exclusivament per internet i un parell de micrometratges.

Cal destacar que aquesta mostra de cinema i audiovisual en llengua catalana es porta a terme en diverses poblacions i de forma simultània cada mes de novembre, en què els assistents poden votar les obres que més els hagin agradat.