Arriba a Roses l’espectacle d’humor més esperat de tot l’any, la Nit de l’Humor ‘Un Somriure per la Leucèmia’

Un Somriure per la Leucèmia a Roses

Quatre còmics andalusos, germans de pare, però de distinta mare, oferiran dissabte, 25 de novembre, l’espectacle ‘Ocho apellidos andaluces’ dins la desena edició de la Nit de l’Humor a benefici de la Fundació Josep Carreras

Un Somriure per la Leucèmia a RosesAbraham Martín de Màlaga, Txapela Cádiz (fa falta dir d’on és?), Quique De la Fuente i Jesús Piña, tots dos de Sevilla, són els quatre monologuistes que han decidit ajuntar-se per passejar per tota la geografia espanyola l’espectacle ‘Ocho apellidos andaluces’.

Espectacle que arribarà el dissabte, 25 de novembre, al Teatre Municipal de Roses dins la X edició de la Nit de l’Humor ‘Un Somriure per la Leucèmia’, que organitza les associacions culturals Wendy’s Club i Pim Pam Pum per ajudar a la Fundació Josep Carreras en la seva lluita per trobar la cura definitiva d’aquesta malaltia.

I aquest 4 monologuistes, que es veu que durant els primers assajos van descobrir que són germans del mateix pare, però de distinta mare, oferiran un espectacle titulat ‘Ocho apellidos andaluces’, que és totalment diferent als típics monologues que veiem sempre, és a dir, surt un ‘tiu’ a l’escenari explica una història (o varies) que fan petar de riure al públic i marxa per donar pas al següent.

“I no, aquest no serà així, ja que sortirà primer un monologuista, i abans de marxar ja entrarà el segon per interactuar entre tots dos i… Amb el públic”, ha afirmat el principal impulsor d’Un Somriue per la Leucèmia, Alfons Gómez..

Llavors aquest aquest espectacle el públic tindrà també un paper protagonista, ja que els humoristes els farà partícips de l’espectacle per convertir  ‘Ocho apellidos andaluces’ en ‘Centenares de apellidos andaluses, catalanes, castellanos, marroquís y franceses’.

Es faran dues sessions, la primera a les 20 hores, i la segona a les 22.15 hores per a que ningú es quedi sense entrada. Entrades però, que ja estan esgotades per assistir a la 1ª sessió. Així que si no voleu perdre la possibilitat de gaudir d’una gran vetllada d’humor podeu fer la vostra reserva a la Llibreria Mas Blanch (enfront del Caprabo), a la Perruqueria Eros (Avda. Montserrat, nº 26) o trucar al 660 305 008 (Alfons).
Si feu la reserva anticipada el cost del donatiu de l’entrada és de 16 €, tres més barat que si l’agafeu el mateix dia al teatre, ja que us costarà llavors 19 euros.

Última hora! Última hora!

L’Alfons Gómez ha fet públic un comunicat afirmant que no se sap segur si finalment es podrà celebrar la X  Nit de l’Humor ‘Un Somriure per la Leucèmia’, perquè donada la situació política actual amb el procés independentista els humoristes l’han comunicat que no tenen el passaport en regla, i per tant no saben si podran entrar a Catalunya.
Donada aquesta situació d’emergència l’Alfons està fent les diligències necessàries per aconseguir un visat especial de 3 dies d’estància a Roses, per poder arribar divendres, actuar dissabte i marxar si o sí, diumenge, ja que si no ho fan així la pena de pressó que els cauria seria molt i molt grossa, a no ser que marxessin del país exiliats a… Brussel·les?