Arriba a Roses una nova edició del Dia de la Música i la Fira del Disc

Dia de la Música i Fira del Disc de Roses

Roses acollirà el dissabte 18 de juny una altra edició del Dia de la Música i la 2ª Fira del Disc

Dia de la Música i Fira del Disc de RosesEl proper dissabte 18 de juny arriba a Roses una nova edició de la Fira del Disc i Dia de la Música, que seguint la tònica d’edicions anteriors ompliran diferents racons de la ciutat de música en directe.

Fira del Disc

La festa començarà a partir de les 10 hores amb la Fira del Disc, un mercat que presenta la principal novetat que no se celebrarà a la plaça Catalunya, com l’any passat en la seva primera edició, sinó a la Rambla Riera Ginjolers, indret que també acollirà l’escenari principal del Dia de la Música.

La diada musical començarà a partir de les 10 hores amb la Fira del Disc, ni més ni menys que un mercat tant de primera com de segona mà per trobar l’últim disc del nostre artista favorit, com un altre de molt antic.

Concerts de rock, acústics i música local

Els concerts, que començaran a la tarda, es faran en 3 escenaris distribuïts per la Vila. El primer hi serà a la mateixa Rambla a la Riera Ginjolers, el segon hi serà a la plaça de l’Església i el tercer a la marina residencial de Santa Margarida.

A la Ginjolers es concentraran les actuacions amb un to més rocker. A les 16:30 hores actuarà el grup figuerenc De Lao a Lao. A continuació actuarà la banda de Sant Celoni The Reapers que amb el seu rock progressiu, amb el qual han aconseguit diferents premis i reconeixement, faran gaudir als fans de King Crimson, Pink Floyd o The Mars Volta entre d’altres.

Els rosincs A Kontrapelo i els saltencs Dinero Negro posaran la nota del rock més urbà i transgressiu, per continuar amb Guillem Camós, guanyador del 1r Duel de Guitarres celebrat per la festa major de Roses el 2015, que presentarà el seu primer disc en solitari.

Des de l’Escala Dalton X ens aproparan al  Far West amb la seva música amb un marcat to country i sureny per continuar amb els gironins Timeless que faran amb la seves versions, un repàs les millors cançons de la historia del rock.

Els concerts acabaran amb les actuacions de la banda Barcelo-rosinca Trece Días que després de publicar el seu primer treball “Salvaje”, que ja van presentar a l’edició 2015 del Dia de la Música, continuen obtenint bones critiques allà on actuen.

Finalment el grup tribut a AC/DC, The Black Bells, tancaran la jornada acostant la música de la banda Australiana a la ciutat.

L’escenari de la plaça de l’Església, estarà destinat a la música en format més íntim i acústic. Aquí, els concerts començaran a les 16:45h amb el grup rosinc d’havaneres Els Pescadors de Roses, per tot seguit continuar amb les actuacions de la banda de fusió musical De Calabrass, Olvido París i els cantautors rosincs Josep Sala, David Subirà, Cardona de Amores i Terri Patrick Ryan, que presentarà el seu segon disc  “Eyes in the eerie”.

A l’escenari de la plaça de Les Botxes, es faran les actuacions de la banda de Salt Dinero Negro, del grup de Sant Celoni The Reapers que amb el seu rock progressiu, amb el qual han aconseguit diferents premis i reconeixement, faran gaudir als fans de King Crimson, Pink Floyd o The Mars Volta entre d’altres per continuar amb les bandes locals Cava Brut, Roadhouse i Loco & The Chili Band.

Podeu trobar tota la información de les bandes i els horaris de les actuacions a www.dueldeguitarres.cat i també a les xarxes socials del Facebook, Twitter i Instagram.