Arriba al Teatre Municipal de Roses “La dona que donava de menjar als coloms”

Teatre Municipal de Roses

Violència creadora dins el cicle de Creadors Emergents Empordanesos

Teatre, música i dansa a Roses dins el cicle de Creadors Emergents Empordanesos

Teatre Municipal de Roses
Violència creadora dins el cicle de Creadors Emergents Empordanesos

Aquest diumenge, 15 de maig, es representarà al Teatre Municipal de Roses, dins el cicle de Creadors Emergents Empordanesos, un espectacle multidisciplinar de teatre, dansa i música.

Els col·lectius AGITART, A Mossegades i Joventuts Musicals de Figueres s’han unit per organitzar la primera Mostra de Creadors Emergents Empordanesos, una plataforma que pretén posar en escena el treball de joves creadors de l’Empordà.

En aquesta primera edició, emmarcada en el tema de la violència creadora, el dramaturg Marià Llop, el coreògraf Roger Fernández i el compositor Gerard Valverde, presenten un espectacle multidisciplinari: “La dona que donava de menjar als coloms”. Una obra en un format no convencional compost per les seves respectives peces: Una guerra contra la pau (teatre), DUST (dansa) i La setmana de la rata (música).

El preu de l’entrada és de 8 euros.
La venda i reserva de localitats es fa a les taquilles del Teatre Municipal de Roses, dijous i divendres de 12 a 14 hores, i el mateix dia de la representació, una hora abans de l’inici, que serà a les 18 hores.