Arriba una de les activitats més esperades per la joventut de Roses i l’Alt Empordà, el Correbars Rosink

Correbars Rosink

Joventut Rosinka està enllestint els preparatius per a la celebració del 4art Correbars Rosink el proper 5 d’abril
Correbars RosinkJoves rosincs i la comarca de l’Alt Empordà estant a punt de ser els protagonistes d’una de les activitats més amenes, lúdiques, socials divertides i musicals, tot a la vegada, de les que puguin gaudir al llarg de l’any al llarg i ample de la Vila de Roses. Estem parlant del Correbars Rosink, una iniciativa organitzada per l’associació Joventut Rosinka, que se celebrarà el 5 d’abril i que enguany arriba ja a la seva quarta edició.
Quatre anys de Correbars Rosink, sí, però que ja en el seu primer any va ser una proposta, organitzada per joves i dirigida a joves d’entre 18 i 100 anys, que va quedar plenament consolidada. Fins i tot, l’any passat van haver de tancar llista d’inscripció davant la demanda per part del jovent en participar, tot i que després van agafar als que hi eren en llista d’espera.
El Correbars Rosink va ser una idea que va triomfar per ser senzilla, econòmica i juvenil, sí, juvenil, perquè com diu el lema de l’associació Joventut Rosinka, ‘LA JOVENTUT ES PORTA AL COR!’, i si ets major d’edat ja hi pots participar.
I parlant de participació només cal 18 euros per fer-ho, el mateix preu que el de l’any passat. 18 euros que garanteixen diversió, petar la xerrada, ballar i fins i tot fer nous amics mentre es gaudeix d’unes canyes. Perquè es tracta d’això, de visitar una sèrie de bars o restaurants de la Vila de Roses, en concret 11, i prendre’s una canya al preu d’un euro.
Són 18 euros i només 11 canyes? Sí, perquè els 7 restants es destinaran a “per poder contractar la batucada d’Olot, els Marrinxos Band, que ja van venir l’any passat i que amenitzarà el recorregut pels diferents bars, confeccionar la samarreta de record que regalarem i poder elaborar el sopar que oferirem al final del Correbars Rosink”, ha assenyalat el president de Jovetut Rosinka, Adrià Giner.
Precisament, el sopar és una de les novetats que presenta aquesta quarta edició del Correbars, ja que consistirà en una arrossada elaborada per en Xispa, és a dir en Francesc Giner, el qual té la mà trencada alhora de fer arròs, que només per això, per gaudir de la seva arrossada, ja val la pena pagar els 18 euros.
Com encara falta més d’un mes l’organització no ha volgut confirmar molt dels preparatius ni els bars o restaurants que hi participaran, però, tot i això, podem avançar que enguany no s’iniciarà al port pesquer, sinó “a la platja de La Perola, i tot i que hem variat un xic el recorregut respecte a l’any passat el Correbars acabarà a la platja de Santa Margarida, on es farà el sopar”, ha afirmat l’Adrià.

Els tiquets de participació NO es podran comprar per Facebook com anys anteriors

Una altra de les novetats d’aquesta quarta edició del Correbars Rosink és la venda de tiquets, ja que no es farà mitjançant el Facebook de Joventut Rosinka com en els darrers anys, sinó que hi haurà tres establiments on es podran adquirir, l’HambGust, hamburgueseria ubicada a la Rambla Riera Ginjolers, nº 42, el Bar Triskel, ubicat al carrer Cap Norfeu, nº 3, i el bar Cerdanya, situat al carrer Joan Badosa, nº 20.
Segons Adrià Giner, “encara no estan posats a la venda, es farà properament i ho notificarem al Facebook de Joventut Rosinka, així com els bars i restaurants que hi participaran”.
Viladeroses.cat ha pogut saber que joves de Castelló d’Empúries, ja que ens han demanat informació al respecte, no volen perdre’s aquesta quarta edició del Correbars Rosink.

Correbars Rosink

Iniciativa endegada per l’associació Joventut Rosinka per tal crear una alternativa d’oci al jovent de la Vila de Roses, i que consisteix, com els seu nom Correbars indica, en recórrer els bars i resturants adherits a la iniciativa per prendre una consumició en cadascú dels locals.