Atenció personalitzada del Síndic de Greuges a Roses

Síndic de Greuges

El proper dilluns 13 de maig, l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya es desplaçarà a Roses per atendre les persones i entitats que vulguin fer consultes o exposar les seves queixes

Síndic de GreugesEl proper dilluns 13 de maig, l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya es desplaçarà a Roses, on atendrà les persones i entitats que vulguin fer consultes o exposar les seves queixes. Les visites es duran a terme a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (sobre l’Oficina de Turisme) i cal reservar cita prèvia.

Els veïns i veïnes i entitats de Roses tindran l’oportunitat el proper dilluns de presentar al Síndic les seves reclamacions o consultes, en relació amb la vulneració dels seus drets per part de les administracions públiques o de les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc). Per demanar consulta, prèviament cal concertar l’entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l’adreça electrònica sindic@sindic.cat.

Aquesta presència del Síndic de Greuges de Catalunya s’emmarca en el conveni signat amb l’Ajuntament de Roses, amb la finalitat de potenciar la defensa dels drets de les persones al municipi. A més, el Síndic presenta anualment a l’ajuntament un informe que recull la situació de les queixes gestionades i una estadística de les consultes provinents de persones i entitats de Roses.