Aterra un helicòpter del SEM a la platja del Rastrell de Roses per una falsa alarma

Sistema d'Emergències Mèdiques

Helicòpter a la platja del Rastrell de Roses

Un helicòpter ha estat aterrat durant gairebé una hora davant la platja que hi ha davant l’Oficina de Turisme de Roses esperant si havia de portar a l’hospital una turista francesa que s’ha fet mal

Sistema d'Emergències Mèdiques
Helicòpter a la platja del Rastrell de Roses

Un heliòpter  del Sistema d’Emergències Mèdiques ha aterrat aquesta tarda a la platja del Rastrell de Roses, al davant del café Si Us Plau, quan ha rebut l’avís que una turista de 47 anys, de nacionalitat francesa, i que s’allotjava a l’hostal Gallet havia caigut des de gran alçada. Una ambulància del SEM s’ha traslladat també fins l’entrada de l’hostal per atendre a la víctima.

Sistema d'Emergències Mèdiques
L’ambulància davant de l’hostal Gallet

Finalment, tot ha quedat en un ensurt, ja que en realitat havia caigut d’uns esglaons fent-se un petit tall al cap. Així, la ambulància medicalitzada ha atès a la turista al lloc dels fets per traslladarla posteriorment a l’Hospital de Figueres per realitzar-li un exàmen més exhaustiu de les seves ferides.

L’helicòpter ha estat gairebé una hora a la sorra de la platja esperant si era necessària la seva intervenció que, sortosament no ha estat així, i s’ha enlairat per marxar de buit.