Atletes d’arreu la comarca de l’Alt Empordà venen a entrenar a Roses

Club Atletisme Roses

Els esportistes dels diferents clubs d'atletisme de l'Alt Empordà que van fer un entrenament conjunt a Roses

Una seixantena d’esportistes de diferents clubs d’atletisme de l’Alt Empordà es van donar cita dimecres passat a Roses per fer un entrenament conjunt

Club Atletisme Roses
Els esportistes dels diferents clubs d’atletisme de l’Alt Empordà que van fer un entrenament conjunt a Roses

Els clubs d’atletisme de Roses, Navata, Figueres i Torremirona Golf, entre d’altres van portar dimecres passat “una trobada de germanor d’atletisme”, va afirmar Pere Sastre, president del club de Roses. Una trobada per, bàsicament “entrenar i fer caliu a l’entorn de l’atletisme que té el seu origen en una que es va portar a terme el passat hivern a Figueres, després de la qual em vam proposar fer un entrenament conjunt aquí a Roses per pujar al Pic de l’Àliga”, va desvetllar Sastre.  

Així, una seixantena d’atletes es van donar cita a les instal·lacions del camp municipal de l’A.E. Roses per sortir, des de el mateix pàrquing de l’estadi, a córrer.
Un entrenament que va tenir dos recorreguts, “un de planer, en direcció als sorrals i la bassa, d’uns 6 km de distància, pels que vulguin fer un entrenament suau,i l’altre que puja al Pic de l’Àliga, amb uns 10 quilòmetres de recorregut”, va explicar Sastre.

Davant a la participació prevista en aquest entrenament, el Club Atletisme Roses va demanar a l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, “aprofitant que s’estan fent entrenaments de futbol disposar d’un vestidor per si algú es volia dutxar després de l’entrenament i abans de viatjar cadascú per al seu poble”.

I abans de tornar els seus atletes als seus llocs d’origen van poder gaudir d’un berenar-sopar gentilesa del Club Atletisme Roses.