Atropellen a un avi a Roses en un pas de vianants

Vila de Roses

Moment en que l'home atropellat era atés pels agents de la Policia Local de Roses

L’home, de 82 anys, ha estat traslladat a l’Hospital de Figueres per fer-li una revisió de les lesions que ha patit en ser atropellat per un vehicle en un pas de vianants

Vila de Roses
L’home ha estat atés en un primer moment pels agents de la Policia Local de Roses i els tècnics sanitaris del SEM

Un avi de 82 anys, veí de Roses, ha estat atropellat aquest migdia quan travessava un pas de vianants, situat en la confluència de l’Avda Jaume I amb l’Avda de Rhode,

Els fets han passat al voltant de l’1 del migdia, quan un Renault Clio que anava per l’Avinguda de Rhode ha girat a l’esquerra per agafar Jaume I, atropellant a l’home gran en no respectar el pas de vianants.

Sortosament, JSM, inicials del nom de la víctima, ja estava a punt de creuar el pas de vianants, per tant el cotxe no l’ha colpejat plenament, sinó amb el retrovisor dret. Tot això, el cop l’ha fet caure a terra ocasionant-li ferides lleus.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat dues patrulles de la Policia Local i una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques, que un cop han atès els tècnics sanitaris a l’home gran, han decidit traslladar-lo a l’Hospital de Figueres per mirar que no tingués una lesió més greu a conseqüència de l’atropellament.