Autocar des de Roses per assistir al partit de futbol de Catalunya – Nigèria

ERC Alt Empordà organitza, juntament amb JERC de Figueres un viatge en bus fins a l’Estadi de Cornellà-El Prat per assistir en viu al partit que jugarà la selecció de Catalunya contra Nigèria el proper 2 de gener

bus_catalunya_nigeriaTorna la selecció catalana de futbol. En aquesta ocasió Catalunya s’enfrontarà a Nigèria, selecció que ara fa 14 anys, al 1998 va sortir de l’estadi de Montjuic golejada per 5 a 0 pels homes dels llavors seleccionador català Àngel Pitxi Alonso.

Aquest segon enfrontament entre totes dues seleccions serà el 2 de gener del nou any 2013, a l’Estadi de Cornellà-El Prat (RCD Rspanyol) a les 19:00h.

Les àguiles verdes jugaran el partit contra la Catalana en el marc de la preparació de la selecció nigeriana de cara a la seva participació a la Copa d’Àfrica, que tindrà lloc a Sudàfrica del 19 de gener al 10 de febrer del 2013.

Serà esdeveniment esportiu amb un gran sentit identari de Catalunya com a nació que ERC de l’Alt Empordà vol aprofitar per a que tots els catalans es mostrin al món “com una nació que té clar el que vol”.
Per aquest motiu els republicans altempordanesos han organitzat un viatge en bus per a que ningú es perdi la festa i pugui assistir al partit per animar a la selecció de Catalunya “Ara més que mai: Una nació, una selecció! Un país en marxa”.

Un autocar que sortirà des de Roses, davant l’oficina de Viatges Viñolas, a les 15 hores i té previst fer dues parades. La primera a Castelló d’Empúries, davant l’hotel Emporium, al voltant de les 15:20 hores i la segona a Figueres, també davant de Viatges Viñolas, sobre les 15:30 hores.

El preu de l’autocar més l’entrada és de 20€ i la localització d’aquestes seran al gol de Cornellà. Amb la compra de l’entrada i el viatge amb bus s’entrarà en un sorteig de tres samarretes “Catalunya al mundial Brasil 2014”!
Es pot fer la reserva fins el 31 de desembre trucant a Viatges Viñolas de Roses (972 256 617) i el pagament a la mateixa oficina, tant de roses (Pl. Catalunya, 2), com de Figueres (C/Rutlla, 23).

Sortides des de:
Roses – 15:00h – Davant l’oficina de Viatges Viñolas (Pl. Catalunya, 2)
Castelló d’Empúries – 15:20h – Davant l’hotel Emporium (C/ Santa Clara, 31)
Figueres – 15:30 – Davant l’oficina de Viatges Viñolas (C/ Rutlla, 23)