Inici Actualitat Autocars des de Roses per assistir a la manifestació “massiva” de Barcelona

Autocars des de Roses per assistir a la manifestació “massiva” de Barcelona

Els autocars els posen a disposició les seccions locals de l’ANC de Roses i Castelló d’Empúries al preu de 15 euros el bitllet

La Taula de la Democràcia, plataforma que integra 90 entitats, sindicats, federacions i agrupacions dels àmbits econòmic, social, polític i cultural, i de la que formen part, evidentment, l’Assemblea Nacional Catalana i Òmium Cultural, ha convocat una manifestació “massiva” que amb el lema “En defensa dels drets i les llibertats”, es portarà a terme dissabte a Barcelona.

Una manifestació que s’iniciarà a les 17 hores, i per aquest motiu les seccions locals de l’ANC de Roses, Castelló d’Empúries i Vila-sacra estan organitzant autocars per facilitar l’assistència a la persones que ho desitgin.

“És una manifestació en la que es preveu que la gent hi participi de manera massiva en suport del president de l’ANC, Jordi Sánchez, i el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i condemnar el seu empresonament decretat el passat dilluns per la jutge Carmen Lamela. Un decret de presó que fins Amnistia Internacional ha dit que no té raó de ser”, ha manifestat el coordinador de Roses per la Independència, Ramon Dachs.

Els autocars sortiran a les 13 hores des de la Ronda Miquel Oliva Prat, des del mateix lloc on es surt durant la Diada de Catalunya per anar a Barcelona, per passar tot seguit per Castelló d’Empúries (Hotel Emporium) i Vila-sacra (Parada SARFA) per recollir a les persones que hagin fet previament la seva reserva.

Els interessats en assistir a la manifestació poden reservar el seu bitllet, que té un preu de 15 €, trucant als telèfons 646 53 92 19, 658 18 81 19 i 659 81 06 54.

Exit mobile version