Autocars des de Roses a la concentració del 6F en suport d’Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau

El &F ens jutgen a tots

Els autocars sortiran a les 5 del mati de dilluns, 6 de febrer, des de la parada d’autobusos de la Ronda Miquel Oliva Prat

El &F ens jutgen a totsLa secció local de l’Assemblea Nacional Catalana, Roses per la Independència, fa dies que porta organitzant el viatge amb autocar per assistir, el proper dilluns 6 de febrer, a la concentració de Barcelona en suport de l’expresident Artur Mas i les exconselleres Joana Ortega i Irene Rigau. Recordem que Mas serà jutjat per prevaricació administrativa  i desobediència greu i s’enfronta a 10 anys d’inhabilitació. En el cas d’Ortega i Rigau, seran jutjades com a cooperadores necessàries i la fiscalia demana 9 anys d’inhabilitació per totes dues, “quan cap dels tres van organitzar el 9N, ja que ho van deixar en mans de les associacions sobiranistes, i així ho van veure els fiscals catalans que no van veure indicis de delicte, en canvi el Fiscal General de l’Estat sí que creu que hi ha delicte i dilluns hi haurà el judici”, ha manifestat el coordinador de Roses per la Independència, Ramon Dachs, el qual ha remarcat que la concentració davant el TSJC, convocada per Òmnium, l’AMI l’ACM i l’ANC amb el lema “El 6 de febrer ens jutgen a tots”, es portarà a terme “perquè no és un atac a l’independentisme, sinó a la democràcia, perquè què millor hi ha que les persones puguem votar per expressar el nostre parer”.

Està previst que els autocars, dels quals ja hi ha dos plens a l’espera de si s’emplena un tercer, surtin a les 5 del matí des de la parada d’autobusos de la Ronda Miquel Oliva Prat.

El preu del viatge és de 8€, i els interessats en anar-hi poden contactar amb el coordinador de Roses per la Independència al telèfon 639 27 88 95, o bé enviar un correu a l’adreça roses@assemblea.cat.

Cal esmentar que a data de diumenge 29 de gener ja hi havia 15.000 inscrits que es desplaçaran a Barcelona en 50 autocars.