Els avis de Roses gravaran un curtmetratge

Nou Taller de Cinema per a la gent gran

Proposta de l’Àrea de Benestar de Roses per a que la gent gran s’endinsi en el procés creatiu d’un curtmetratge

Curtmetratge de la gent gran de RosesL’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Roses proposa dins la seva programació d’activitats per a gent gran d’aquest proper trimestre la possibilitat de participar en el procés creatiu d’elaboració d’un curtmetratge. Els participants seran els encarregats de desenvolupar les diferents fases i tasques que intervenen en la gravació d’una peça d’aquestes característiques  (interpretació, guió, gravació, producció, vestuari, etc), guiats  i assessorats per una empresa especialitzada.

L’objectiu de la proposta és que els participants s’endinsin per complet en com és i quines tasques es realitzen en la realització d’una obra del gènere cinematogràfic. Conduït per professionals d’aquest món de l’empresa La Tramoia, contractats especialment per l’Ajuntament de Roses per a aquesta iniciativa, els avis i àvies que formin part del projecte podran conèixer i treballar en cadascuna de les etapes que intervenen en la gravació d’una pel·lícula de petit format.

L’activitat es desenvoluparà al llarg de 5 setmanes durant els mesos d’abril i maig, amb una sessió setmanal d’entre dues i tres hores de durada. El resultat d’aquest treball es podrà veure al Teatre Municipal de Roses, amb la projecció del curtmetratge que s’oferirà a tota la població de Roses.

Les persones interessades a participar en la proposta poden adreçar-se fins al proper 8 d’abril a les oficines de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament (Casa del Mar, al costat del Teatre Municipal).