Avui, 1 de gener, últim dia del Pessebre Vivent de Llers, que celebra 25 anys

Pessebre Vivent de Llers

Un dels quadres del Pessebre Vivent de Llers

Les representacions del Pessebre Vivent de Llers es van iniciar el 22 de desembre i finalitzen avui, primer dia de l’any 2020, amb l’entrada gratuïta

Els jardins de Can Casagran tornen a acollir el Pessebre Vivent organitzat per l’Associació Juvenil Brullersenca. Hi participen uns 150 actors i actrius, tant veïns i veïnes de Llers com de municipis del voltant. Pel que fa a les edats, no hi ha límits, perquè n’hi ha de 4 mesos (el nen Jesús és una criatura també de carn i ossos), fins a altres que tenen més de 80 anys.
“En el muntatge s’intenta trobar lloc per a tothom -expliquen des de l’organització- ja que la diversitat d’escenes i personatges a representar ho permeten”.

Es tracta d’un Pessebre Vivent, que celebra el seu 25è aniversari, i que destaca per tenir cura dels més petits detalls. L’espai dels jardins del casalot de Can Casagran permet una ambientació gairebé màgica per traslladar-se als temps del Betlem del primer Nadal. Gràcies al terreny i a la vegetació natural, així com l’ús de materials originals per reconstruir els diferents espais, el públic pot reviure fàcilment aquella època.

Les representacions del Pessebre Vivent de Llers, amb l’entrada lliure, es van iniciar el 22 de desembre i ha estat visitat per més de 2.000 persones.
Avui, 1 de gener de 2020 es fa l’última representació amb dos passis, el primer a les 18h i el segon a les 19 hores.

Es recomana anar abrigats i abrigades per gaudir sense presses de tots els detalls.