Ca l’Anita de Roses obre les seves portes al públic amb motiu d’una exposició

Ca l'Anita

La mostra ‘Roses i el boom turístic dels anys 60 i 70’ inaugura, avui divendres 11 de juliol, la planta baixa de Ca l’Anita com a sala d’exposicions

Ca l'AnitaLa voluntat dels rosincs manifestada en una enquesta realitzada per l’Ajuntament de Roses al desembre de 2012, sobre els usos de l’equipament de Ca l’Anita serà una realitat, aquesta tarda, amb la inauguració de la sala d’exposicions construïda a la planta baixa de l’edifici.
Recordem que la majoria de vilanants es va decantar per donar-li a l’antic estanc de Ca l’Anita una utilitat formativa, social i cultural.

I cultura i la història de Roses són les principals protagonistes alhora d’inaugurar la mostra ‘Roses i el boom turístic dels anys 60 i 70’, que tindrà lloc a les 19:30 hores i que anirà a càrrec de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan.

D’aquest manera, l’Ajuntament farà efectiva, a banda de la voluntat dels rosincs, el desig d’Anna Marés, la qual va deixar en donació testamentària, a favor del poble, de l’estanc de Ca l’Anita, amb la condició que fos destinat a usos educatius.