Avui s’estrena l’obra “L’enemic a clase” a la sala La Cate de Figueres

La companyia La Bèstia Peluda, amb el suport de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, estrenarà avui “L’enemic a classe” a sala de La Cate de Figueres

L'enemic a classe“L’enemic a classe” éss una representació teatral que forma part d’un projecte pedagògic protagonitzat per 12 joves i adreçat als estudiants dels instituts catalans.

La primera de les representacions tindrà lloc a les 19 hores i la segona a les 21 hores. A l’estrena hi ha prevista l’assistència de la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Anna Prior, i del conseller comarcal de Joventut, Pere Giró. En total, assistiran a les dues representacions prop de 400 persones, atès el nombre d’entrades venudes fins ara.

L’àrea de Joventut del Consell va portar a terme, l’hivern passat, un càsting per trobar actors i actrius que representessin l’obra teatral. En total hi van passar uns 60 joves de diferents municipis de la comarca, i alguns també de la resta de la demarcació de Girona, d’entre 16 a 25 anys. Es van seleccionar un total de 12, sis actors  principals i sis de suplents.

A partir de l’estrena de l’obra, s’oferiran les representacions a entitats, instituts i ajuntaments d’arreu de Catalunya. Es pot contractar a través de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Aquesta obra explora els diferents rols a través dels propis joves i també té el seu interès per presentar-se com un recurs educatiu per treballar les diferents problemàtiques que es donen a les aules com discriminació, violència, etc.

Es tracta d’una iniciativa de la companyia La Bèstia Peluda, del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i de la Taula Comarcal amb el suport de la Diputació de Girona, dels ajuntaments de Castelló d’Empúries, Figueres i la Jonquera i de la Fundació de Catalunya Caixa.

Exit mobile version