Avui s’han iniciat a la Piscina de Roses els entrenaments de natació dirigits per l’Hèctor Ruiz i la Marta Cabané

GEN Rpses

L'Hèctor Ruiz donant uns consells per corregir moviments tècnics a la Natalie Corcoll

El campió d’Espanya en aigües obertes, Hèctor Ruiz, i l’esportista ADO, Marta Cabané, del GEN Roses, són els encarregats de dirigir aquests entrenaments

GEN Rpses
L’Hèctor Ruiz donant uns consells a la Natalie Corcoll per corregir els seus moviments tècnics alhora de nedar

El GEN Roses està apostant fort per la natació. Després de presentar a l’equip tècnic de l’especialitat, integrat pel campió d’Espanya en aigües obertes, Hèctor Ruiz i la mestra d’Educació Física i esportista ADO, Marta Cabané, avui s’han iniciat a la Piscina de Roses els entrenaments dirigits per aquests dos esportistes.

Aquests entrenaments consisteixen en una sessió dirigida, tots els dimecres, en dues franges horàries, la primera de 8 a 9:30 hores a càrrec d’en Ruiz, i la segona de 13 a 14:30 hores, de la que s’encarrega Cabané, “tot i que a mesura que la gent vagi demanant un altre horari s’anirà ampliant”, ha manifestat la Marta.

En aquesta franja horària dels dimecres, tant el campió de natació com la mestra d’Educació Física, facilitaran als participants un programa d’entrenament que hauran de fer al llarg de la setmana, per després, quan arribi el dimecres canviar impressions per si es necessari augmentar o disminuir la càrrega d’entrenament, per exemple, “corregir aspectes tècnics i adaptar l’entrenament a cada persona”, ha dit Cabané.

Una de les primeres participants en aquests entrenaments ha estat la Natalie Corcoll, de Cadaqués, la qual ha valorat “molt positivament el poder nedar sota la supervisió de l’Hèctor, perquè està a sobre i et corregeix molt bé tot els moviments que fas malament”. Corcoll ha destacat que “durant la Màster Class de dissabte l’Hèctor va mostrar molta paciència, ja que érem molt el participants, i va estar de cadascú de nosaltres, doncs ara, amb aquests entrenaments pot estar més a sobre del nedador”.

La Màster Class a la que es refereix Corcoll es va celebrar dissabte passat a la Piscina de Roses, sent tot un èxit de participació.

Entrenaments a la Piscina i en aigües obertes

Segons Marta Cabané, aquests entrenaments dirigits per ella i l’Hèctor es portaran a terme a la Piscina de Roses “fins al maig aproximadament, i si el temps ens ho permet fer-ho en aigües obertes al costat del GEN.”

De 18 anys cap amunt

Les persones que poden participar en aquests entrenaments són “les de 18 anys cap amunt, perquè ja fem uns entrenaments per a nens i nenes, però aquests estan dirigits per a màsters”, ha especificat la Marta.

Els interessats en inscriure’s en aquests entrenaments dirigits s’han d’adreçar a les instal·lacions del GEN, al port esportiu de Roses.