Avui s’obre el període per a les preinscripcions per a Educació Infantil, Primària i Secundària obligatòria

Preinscripció escolar

La tramitació de les preinscripcions és electrònica i qui no disposi de mitjans fer-la s’ha de dirigir al centre escolar o l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses

Des d’avui, dilluns 15 de març i fins al 24 de març, s’obre el període de preinscripció per al curs escolar 2021-2022 d’Educació Infantil de segon cicle (de 3 a 6 anys) i d’Educació de Primària, mentre que la preinscripció per a estudis d’Educació de Secundària Obligatòria (ESO), s’obrirà el proper dimecres, 17 de març, també fins al dia 24.

La tramitació és electrònica, i pot fer-se a través de la web preinscripcio.gencat.cat. La Generalitat ha editat també una guia informativa sobre la preinscripció i matrícula en línia que podeu trobar en aquest enllaç.

Les persones que no disposin de mitjans per dur a terme el procediment de preinscripció telemàtic poden posar-se en contacte amb el centre escolar on es vol fer la inscripció o bé amb el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament.

D’altra banda, podeu consultar les webs de les escoles de Roses, on s’ofereix tota la informació necessària dels centres així com vídeos de presentació (portes obertes virtuals) i documentació sobre funcionament i activitats. Disposeu de les dades de contacte dels centres de Roses AQUÍ.