Avui, últim dia a Roses per tenir una entrada amb descompte per una nit de felicitat

Un Somriure contra la Leucèmia

Demà dissabte se celebra la 6ª Nit de l’Humor al Teatre Municipal de Roses

Un Somriure contra la LeucèmiaDurant tot el dia d’avui es poden adquirir les entrades al preu de 15 € per asssistir a la sisena edició de ‘Un Somriure contra la leucèmia’, que es realitzarà al Teatre de Roses. Un espectacle humorístic consistent en un monòleg organitzat per les associacions culturals Wendy`s Club iPim,Pam,Pum a benefici de la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia.

Demà també es podrà adquirir entrades, però ja serà a la taquilles del teatre a un preu més elevat: 18 euros.

En aquesta 6ª edició de la Nit de l’Humor de Roses, serà Dani Delacàmara, membre de ‘El Club de la Comedia’ i ‘Paramount Comedy’, l’encarregat de fer riure i passar una estona feliç als assistents a la sala teatral.

Recordem que hi haurà dues sessions, la primera es durà a terme a les 20:30 hores i la segona a les 22:45 hores, on ja està venut les ¾ de l’aforament del teatre.

Cal destacar que en les seves darreres edicions La Nit de l’Humor ha obtingut un gran èxit tant d’assistència com de qualitat dels monologuistes. Només cal recordar per exemple, la 3ª Nit de l’Humor celebrada al setembre del 2012 amb la presència de Javi Sancho, Txabi Franquesa, Toni Moog, Miki Dkai, Ramon Tartas i l’actuació musical de Rumba Tramuntana que es va celebrar a la pista annexa el Pavelló d’Esports Municipal.
O qui no recorda la gran actuació que va oferir l’actor Agustín Jímenez al Teatre de Roses al maig de l’any passat, o sense anar més lluny el quartet de monologuistes Manolo Cereto, Jordi Merca, Josep Mendoza, Dani Lagi i el mag-humorista ‘Simplemente Pepe’, que van fer riure de valent als assistents i va aconseguir recaptar més de 4.000 euros per lluitar contra la leucèmia.

Donatiu: 15 € anticipada (18 euros el mateix dia a la taquilla del teatre a partir de les 19:30 hores)

Venda d’entrades a:

PERRUQUERIA EROS   TEL – 972253981- 660305008 (Alfons)

També pots reservar les teves entrades per telefon:

Alex: 625698493

Per als que no puguin assistir, però vulguin col·laborar a lluitar contra la leucèmia l’organització disposa de fila 0.

Si voleu disposem d’entrades fila 0.

També pots reservar les teves entrades per telefon:

Alex: 625698493

Alfons: 660305008