La badia de Roses enamora a pescadors d’arreu Girona en la modalitat de Surfcàsting

Badia de Roses

Pescadors del FPE Olot i Quatre Jotes de Cassà de la Selva a Santa Margarida, poc abans d'iniciar-se la prova

Pescadors d’Olot i Cassà de la Selva van celebrar una prova de la seva Lliga de Surfcàsting a la platja de Santa Margarida

Badia de Roses
Pescadors del FPE Olot i Quatre Jotes de Cassà de la Selva a Santa Margarida, poc abans d’iniciar-se la prova

El Foment de Pesca Esportiva d’Olot és una entitat amb molt de solera a la capital de la Garrotxa, on sempre ha hagut molta afició a la pesca fluvial, tant que fins i tot tenen una lliga de pesca fluvial, i una altra de roca.

Però uns quants dels seus socis els hi agrada la pràctica d’aquest esports en la modalitat de Surfcàsting, que es dur a terme des de la sorra de la platja. Tan és així que es va inscriure a la Lliga Social de Surfcàsting que cada any organitza el Club de Pesca Esportiva de Roses La Perola.
Pescadors de l’interior que no tenen res a envejar als que viuen a la costa, ja que per exemple, l’olotí Pol Muro va ser el guanyador de la cinquena lliga de pesca rosinca. Una edició en la que el títol va estar molt renyit amb un altre olotí, l’Ernest López, io per la qual cosa el campionat no es va decidir fins l’última prova.
I de bones pescadores no els hi falta als d’Olot, ja que, recordem l’Eva Espuña es va proclamar subcampiona de Catalunya de l’especialitat l’any 2014.

Pescadors i pescadores que van deixar el CPE Roses La Perola per crear la seva pròpia lliga de Surfcàsting. Campionat que disputen juntament amb el Club de Pesca Quatre Jotes de Cassà de la Selva
I el passat dissabte, 29 de maig, els membres del FPE Olot van ser-hi a la platja de Santa Margarida per disputar la tercera prova de la seva lliga. Una prova que va ser guanyada per Viti Alonso, seguit de Josep Foraster i quedant en tercera posició Xavi Rotllan. Foraster, a més va aconseguir la peça més gran amb una dorada de 1 quilo i 110 grams.

I no serà la primera vegada que visitaran les platges de Roses els pescadors olotins i cassanencs ja que la majoria de proves d’aquesta lliga de Surfcàsting es disputen a les platges de la badia de Roses, com la de Santa Margarida, Sant Pere Pescador i Empuriabrava.

No hi ha dubte, doncs, que una de les badies més boniques del món, la de Roses, enamora als pescadors d’arreu Girona en la modalitat de Surfcàsting.