Ball benèfic a la Sala SUF a favor de FADIR

Ball que serà amenitzat pel músic rosinc Joan Bram i al que es podrà participar per un donatiu de 5 euros

Per cobrir les demandes dels més necessitats de Roses dels seus associats, però també per tothom que tingui una demanda vital, FADIR necessita de recursos econòmics per poder cobrir-les. I la demanda més sol·licitada i que, per tant, duent a terme dia sí dia també, és el repartiment d’aliments a domicili.

I per continuar donant  resposta a aquesta necessitat alimentària a casa de qui ho necessita, a més del servei de desplaçament a persones amb mobilitat reduïda als centres sanitaris corresponents, la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses necessita, imperiosament, l’adquisició d’un nou vehicle de transport, i per tal de recaptar fons amb aquest objectiu, celebrarà aquest Divendres Sant, 29 de març, un ball a la Sala SUF.
“Sí, com la SUF és una sala que durant molts de dies està tancada i no es fa cap activitat, i nosaltres volem portar a terme que no fem habitualment, vam parlar de poder fer un ball benèfic i de seguida ens vam entendre”,  ha explicat el coordinador de FADIR, Manel Pulleiro.

I per fer un ball, és necessita música, i per això en Manel va contactar amb el músic rosinc, Joan Bram, que en explicar-li la proposta, també va acceptar de seguida.

Ball i berenar per 5 euros

Així, aquest proper divendres, 29 de març, la sala SUF celebrarà un ball benèfic i que per assistir s’ha de fer un donatiu de 5 euros, amb els quals a més de demostrar el nostre talent per a la dansa i el ball, es podrà gaudir també d’un petit berenar per recuperar forces i continuar ballant.

El ball s’iniciarà a les 17 hores i després d’una mitja part per berenar, s’allargarà fins a les 20 hores.

Cal a dir, que com es tracta d’un ball benèfic i solidari tota la gent que vulgui aportar el seu granet sorra aportant 5 euros, serà molt benvinguda també.

Exit mobile version