Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Bananna Beach i Muchachito emplenen les Barraques de Roses l’últim dia de concerts

Festa Major de Roses 2018
Veure a Muchachito cantant, tocant la guitarra i envoltat d'una bateria ja era tot un espectacle

La proposta musical del grup empordanès i del cantant de Santa Coloma de Gramenet van posar un gran punt i final als concerts de les Barraques de la Festa Major de Roses

Festa Major de Roses 2018
Bananna Beach, a l’igual que al 2015, va tornar a triomfar a Barraques

Les Barraques de Roses tenien dos dies assenyalats per emplenar-se de públic. El primer, el dissabte. I no ho va fer. No perquè els grups que van actuar fossin dolents, sinó perquè es va produir una contraprogramació d’un municipi veí que també celebrava la seva festa. Van portar un grup amb força seguidors entre el públic juvenil i això va provocar que aquests joves no estiguessin a Barraques.
I l’altre va ser ahir dimarts, on llavors sí, Bananna Beach primer, i Muchachito i la seva banda van omplir el recinte firal de l’antic càmping Bahía de gent.

El grup empordanès va tornar a repetir escenari, ja que van ser a Barraques al 2015, i els ara 9 músics de la banda van tornar a engrescar al públic rosinc amb la seva proposta rumbera, catalana i tropical. Tot aplegat en el seu darrer treballs titolat ‘La Runkba de l’Empordà tornada de Cuba’, que van presentar ahir a Roses.
“Això si que és música de Barraques”, es va sentir entre el públic.

I si Bananna Beach va animar el ‘cotarro’ deixant-lo a un nivell alt de ball i festa, el ‘Muchachito’ de Santa Coloma de Gramenet i la seva banda van mantenir-lo durant la seva actuació.
Jairo Perera, nom real de Muchachito, tenia ganes d’agradar, i entre cançó es va dirigir al públic rosinc per a que l’acompanyés a la festa que tenia muntada a l’escenari amb els músics que l’acompanyen i l’artista Santos de Veracruz, que va pintar dos llenços durant l’actuació.

Festa Major de Roses 2018
Veure a Muchachito cantant, tocant la guitarra i envoltat d’una bateria ja era tot un espectacle

Muchachito va oferir una proposta musical on va fusionar la rumba i l’swing, oferint tot un show de música, art i espectacle que va servir per fer un tancament del concerts de les Barraques de Roses com cal, espectacular.

Tot un espectacle veure a Muchachito cantant, tocant la guitarra i rodejat d’una bateria

Amb un proposta desenfadada, alegre, vital, rumbera, catalana i tropical els 8 músics que composen Bannana Beach van oferir un espectacle musical amb molta festa a les Barraques de la Festa Major de Roses.