Bannana Beach, Desenkant i Ornitorrink Oi actuen avui a Palau-saverdera dins l’Empordà Rock

Empordà Rock

Aquest és el segon concert de música rock programat dins el circuit de música jove Empordà Rock

Empordà RockEl circuit de música jove Empordà Rock es va iniciar el passat 11 d’octubre a Capmany amb les actuacions dels grups Violblast, Asterium, Roto Croar i Be Thunder. Una nit de música que es va desenvolupar al Centre Cívic de la localitat altempordanesa.

Avui, 16 de novembre, i a partir de les 11 de la nit, és el torn de Palau-saverdera, on està prevista l’actuació, també al Centre Cívic del municipi dels conjunts Bannana Beach, Desenkant i Ornitorrink Oi.

Tres grups de música rock ben coneguts per la joventut altempordanesa i que també van decidir ser partícips de l’Empordà Rock, un circuit que com en anteriors edicions, aprofita l’entorn de l’espectacle musical per desenvolupar una campanya de consum responsable de l’alcohol, a través d’un punt de salut preventiu que es munta a cada concert.
Enguany, a més, aquest punt d’informació compta amb la col·laboració d’un grup de joves de la comarca que han rebut formació específics en prevenció de drogodependències. Una iniciativa que forma part del projecte ‘De jove a jove’, amb la finalitat de desenvolupar temes de salut de igual a igual, és a dir entre els mateixos joves.

I a l’igual que en les edicions anteriors, el circuit promou grups de la comarca –enguany un total de 11- i està organitzat per l’àrea de Joventut del Consell Comarcal amb el suport de la Taula Comarcal de Joventut i els tres ajuntaments, Capmany a l’octubre, Palau-saverdera, avui, i Cadaqués, al proper mes de desembre, que s’hi han implicat.

Com en anterior edicions, s’aprofita l’Empordà Rock per desenvolupar una campanya de consum responsable de l’alcohol a través d’un punt de salut preventiu que es muntarà a cada concert. Aquest cop, però, aquest punt d’informació comptarà amb la col·laboració d’un grup de joves de la comarca que han rebut formació específics en prevenció de drogodependències. Aquesta iniciativa forma part del projecte “De jove a jove” que vol desenvolupar temes de salut de igual a igual, és a dir entre els mateixos joves.

El darrer concert d’aquest circuit Empordà Rock es portarà a terme al Pavelló Municipal de Cadaqués el proper 13 de desembre a les 23 hores amb la participació de Littelsiks Sick Rock, Olvido, Vaffunkulo i Tortellinis.