El Bar Restaurant Ca la Sogra sorteja una gran panera solidària de Nadal valorada en uns 7.000 euros

Gran panera solidaria de Nadal

A dalt detalls de la gran panera solidàira de Nadal de Ca la Sogra, i a sota el panell amb les mil caselles per poder participar

Per poder guanyar aquesta gran panera solidària s’ha de fer un donatiu de 5 €, i el número guanyador serà el que coincideixi amb les 3 últimes xifres del primer premi del sorteig de l’ONCE del dia 22 de desembre

Gran panera solidaria de Nadal
A dalt, dos detalls de la gran panera solidària de Nadal de Ca la Sogra i, a sota, el panell amb les mil caselles per poder participar

Els dos darrers anys, per l’època de Nadal, el Bar Restaurant Ca la Sogra, situat al carrer Puig Rom, nº 88, i regentat per David Sabanés i la seva dona, la Lourdes Melgar, va organitzar un Pica-Pica Solidari a benefici de les entitats socials de Roses, és a dir, FADIR, l’Associació Tramuntanets i la Fundació Roses Contra el Càncer. Un Pica-Pica que consistia en que tots els clients i amics del local posant un donatiu voluntari en una guardiola que havia per a tal efecte podien degustar les diferents tapes elaborades.

Així, al 2015 aquest Pica-Tasta solidari va recaptar uns 800 euros que es van repartir entre les tres entitats, i l’any passat cadascuna va rebre 200 euros gràcies a la iniciativa solidària del Bar Restaurant Ca la Sogra.

Una iniciativa solidària que enguany ha canviat de format. Ja no es farà el Pica-Pica “perquè es fa en un dia concret, i molta gent aquell determinat dia no pot venir tot i estar interessat en participar amb el seu donatiu, així que hem pensat fer una panera, una gran panera solidària valorada en 7.000 euros i en el que la gent pot participar per 5 €”, ha afirmat en David.

La manera de fer ho és posar el nom en un gran cartell on hi mil caselles, que van des del número 000 fins al 999, i aquestes tres xifres que coincideixin amb les tres últimes del primer premi del sorteig de l’ONCE del dia 22 de desembre (el mateix dia que es sorteja la Grossa de Nadal), serà el número guanyador i el seu afortunat propietari s’emportarà aquesta gran panera solidària a benefici de FADIR, Tramutanets, la Fundació i DISMA, “que és l’Associació Pro-disminuïts psíquics del Masnou, que coneixent el que hem aquests darrers anys ens van demanar, a través del meu cosí, si els podíem ajudar també a ells i vam dir que sí”, ha manifestat Sabanés.

Però, a més, el mateix dia 22 a partir de les 19 hores, el gerent de Ca la Sogra ha preparat una sorpresa en forma de més premis per a totes aquelles persones que hi siguin presents al Bar Restaurant, “ja que amb el número que hagin comprat, si no els ha tocat la panera, tindran l’opció d’emportar-se d’altres regals, fins un total de 5”, ha assegurat en David.

Aquesta panera valorada en uns 7.000 euros conté una TV d’última tecnologia, una Bici de BTT de la marca Giant, sopars a diferents restaurants, una cafetera Segafredo, estades de cap de setmana en apartaments, entrades al Cinema, al Kàrting, una classe de windsurf, llençols, coixins, pijames i llaminadures entre d’altres molts obsequis, sense oblidar, evidentment, del típic pernil salat, les begudes, les torrons i molt de menjar.

Pilar Serra, presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, després d’agrair al gerents del local de restauració aquesta nova iniciativa solidària ha volgut “animar a tothom que s’apropi pel restaurant Ca la Sogra per poder emportar-se aquesta gran panera”. 

Cal assenyalar que “aquest gran lot de Nadal”, ha dit David Sabanés, “no hauria estat possible sense la implicació de les empreses de Roses, les quals vull expressar el meu més sincer agraïment”. 

Col·laboradors de la Gran Panera Solidària del Bar Restaurant Ca la Sogra:

Empreses: Tot Bici, Xavi Capdevila serveis Immobiliaris, Inmobiliaria Santos, Opticalia, Segafredo, Roses Exprés, Actual la Barberia, Perruqueria Angelines, Gen, Karting Roses, Cinemes Roses, Ohana Ink, Centre d’estètica Monica Massó, Farmacia Gratacós, Sabateria Pas a Pas, Tastingvino, Eidos Beer, Caramels Anna, Kimmi Chuches, La Calaixera, Can Manies, Novetats Torrent, Espai Mobles, Carnisseria Roses, Carnisseria Victoria, Carnisseria Plana, Nou Nens, Mim’s, Calza2 Komo2, Intima, Comercial Llevant, Carlin, Wine Palace, Empordà TV i Vila de Roses Diari Digital. 

Restaurants: La Sirena, Taberna las Tablas, Die Insel, L’Àncora, Falconera, Avenida, La Cala, Mª Carmen 82, Ca La Sogra.