El Base Roses clou la temporada assolint els seus objectius socials i educatius

Festa de cloenda de temporada del Base Roses C.F.

Paraicugistes, celebració d'aniversari i castellers van amenitzar la festa de cloenda de la temporada 2016-17 del Base Roses C.F.

Esportivament, però no ha estat la millor temporada del Base Roses C.F. pels descensos de categoria del primer equip i del Juvenil

Festa de cloenda de temporada del Base Roses C.F.
Paracaigudista, celebració d’aniversari i castellers van amenitzar la festa de cloenda de la temporada 2016-17 del Base Roses C.F.

El passat dissabte, el Base Roses C.F. va celebrar la festa de cloenda de la temporada 2016-17. Una festa en la que es aprofitar per començar a celebrar el primer dels actes de commemoració de la fundació del club.

Així, tots els jugadors, després que els més petits gaudeixin d’un bon berenar a les portes de l’estadi municipal de La Vinyassa, van ser obsequiats amb un samarreta amb la llegenda “20 anys només són el principi”.
Tot seguit, va arribar un dels moments més espectaculars de la cloenda, que va ser l’aterratge d’un paracaigudista amb una senyera de grans dimensions. I sense perdre temps, van fer acte de presència uns quants membres de la colla castellera dels Vailets de l’Empordà per fer una petita exhibició de castells.

Un cop acabada l’actuació castellera, tots els equips del club, des de l’Escoleta fins al primer equip, que ha militat aquesta temporada a 2ª Catalana, van sortir al centre del camp per acomiadar-se dels seus aficionats fins la temporada vinent, davant la presència del regidor d’Esports, Juan M. Fernández.

La temporada 2016-17 que va acomiadar el club de futbol rosinc pel que fa la vessant esportiva “no es pot dir que hagi estat la millor de la nostra història, ja que el primer equip ha baixat de categoria, i tot i que no volem posar com excusa les lesions si que s’ha d’esmentar que no ens han respectat en tota la temporada, amb el balanç de 6 jugadors que han hagut de passar pel quiròfan per lesions greus”, va afirmar el president del Base Roses C. F., Baldiri Ricart.

I l’objectiu per a la següent temporada, va dir el president, és “evidentment, tornar a recuperar la categoria perduda, que crec que és la que ens correspon i per la qual cosa continuarem confiant en Napo Cayuela, perquè tot i baixar creiem que tant ell com els dos anteriors tècnics, en  José Santos i en Jordi Ricart, han fet una gran tasca amb unes circumstàncies adverses”.

L’educació en valors dels jugadors ha estat un èxit

Institucionalment, el club ha tornat a assolir l’èxit en quant a l’educació en valors del jugadors, ja que “si la temporada 2015-16 el Juvenil va ser el primer equip de la demarcació de Girona en ser distingit amb el premi ‘Fair Play’ instaurat per la Federació, en aquesta  el Consell Esportiu ens ha distingit amb la Targeta Verda, distinció instaurada aquest any i que és un reconeixement als valors educatius a través de l’esport, al joc net i a l’assoliment esportiu dels equips Benjamí A i Benjamí B”, va devetllar Ricart.

La festa de cloenda de la temporada va finalitzar amb un sopar popular per a tots els assistents.