Bàsquet de qualitat el que es va veure aquest cap de setmana a Roses

L'equip que es va proclamar campió de Catalunya, La Salle Manresa A, amb el president del Club Bàsquet Roses, Martí Roca i la regidora d'Esports, Vero Medina

La Salle Manresa A es va proclamar a Roses campió de Catalunya de Bàsquet Infantil

Aquest passat cap de setmana Roses va acollir el campionat interterritorial de Catalunya de categoria Infantil organitzat per la Federació Catalana de Bàsquetbol i el Club Bàsquet Roses.

Una organització que “ha estat un èxit tant per la qualitat dels equips que es van classificar com pel desenvolupament del campionat gràcies a l’entesa total que hi va haver entre la Federació Catalana de Bàsquetbol i el Club Bàsquet Roses”, ha manifestat el Vocal del club rosinc, Simon Rodríguez.

L’estada dels jugadors i familiars també ha estat positiva i profitosa de tal manera que “van quedar molt agraïts pel hotels on es van allotjar, les instal·lacions esportives i el tracte que els vam dispensar durant la seva estada del cap de setmana a Roses”, ha assenyalat Rodríguez.

I en quant a la vessant esportiva, el Vocal del Club Bàsquet Roses ha destacat que “el nivell de bàsquet que s’ha pogut veure, amb partits súper intensos que va donar dues sorpreses com són que tothom pensava que els partits de semifinals els guanyarien en el Barça i el Joventut de Badalona i no va ser així perquè cap del dos va jugar la gran final”.

La Salle Manresa A, campió de Catalunya

Els quatre equips participants d’aquest campionat van ser el Barça B, el Joventut de Badalona, el Mataró Parc Maresme Boet 1 i La Salle Manresa A. El funcionament de la competició va ser com una Final Four, és a dir, dissabte es van disputar les semifinals, que va enfrontar el Barça B contra el Mataró  i La Salle contra la Penya, i diumenge es va jugar la final de consolació i la gran final.

I quan tothom esperava, com deia Simon Rodríguez, que serien el Barça i el Joventut els que arribarien a la final, cap dels dos ho va aconseguir, tenir que conformar-se amb jugar el partit de consolació que va guanyar la Penya per 60-75, mentre que el Mataró Parc Maresme Boet 1 i La Salle Manresa A es van jugar el títol de campió, que va guanyar aquest últim amb un resultat de 81-89.

Aquest proper cap de setmana, campionat territorial de Catalunya de Bàsquet Sub-21

I aquest proper cap de setmana, 4 i 5 de juny, Roses tornarà a organitzar el campionat de Catalunya Sub-21 Masculí Territorial, amb la participació del Club Bàsquet Roses que s’enfrontarà dissabte, en la primera semifinal, a les 18 hores contra el C.B. Ramon Llull, per tot seguit, a les 20 hores, disputar-se la segona semifinal entre el Bàsquet Baix Gaià-CBA i el Mataró Parc Maresme Boet.

La final de consolació i la gran final es disputaran diumenge a la tarda, la primera a les 16:30h i la segona a les 18:30 hores, ja que dilluns es festiu i els jugadors i familiars podran allargar la seva estada a Roses.

Segons, Simón Rodríguez, “el Club Bàsquet Roses té possibilitats tant de classificar-se per a la final com de guanyar-la, perquè seran uns partits tant igualats que la balança pot decantar-se a favor de qualsevol equip”.

Exit mobile version