Belgues, txecs, francesos, rusos i catalans es donen cita a Roses a la 3ª prova del V Circuit Beach Volley Costa Brava 2014

Circuit Beach Volley Costa Brava
Una jugada de la final del 4x4 del Circuit Beach Volley Costa Brava a Roses

Roses va ser la seu dissabte de la tercera prova del V Circuit Beach Volley Costa Brava 2014

Una jugada de la final del 4×4 del Circuit Beach Volley Costa Brava a Roses

Al cinquè Circuit Beach Volley Costa Brava, organitzat per ABBA, Associació de Bòlei amb B Alta, hi participen un total de 96 jugadors repartits en 12 equips de 2 jugadors en categories masculina i femenina i 18 equips de 4, que poden estar composats per homes i dones.
Són aficionats i experts al Vòlei Platja provinents d’arreu Europa, de països com Bèlgica, Frànça, la República Txeca o Rússia que dissabte es van donar cita a la platja del Salatar de Roses, on es va celebrar la tercera prova d’aquest certamen, “és una platja genial aquesta de Roses, amb bona sorra, bones vistes i bon ambient per a la pràctica del Vòlei” va afirmar el director del Circuit Beach Volley, Guillem Mas

A la mateixa es van presentar 29 equips dels 30 inscrits en aquesta lliga, tot i que la participació és totalment lliure i oberta per participar en qualsevol prova del Circuit.

Així, els 92 jugadors inscrits en aquest Circuit Beach Volley van començar a les 10 del matí a disputar les diferents eliminatòries, disputades a un set. Al voltant de les 18 hores es van jugar les respectives finals que van decidir els guanyadors de la prova de Roses. A la categoria 4×4 els Vedells es van imposar per 21 a 16 a l’Escalator, a la de 2×2 femení les belgues del Sein Wiebe van guanyar a la parella mixta de la República Txeca del Vòlei Na Plazi, i a la de 2×2 masculí els palamosins Esteve i Reina van aconseguir la victòria en contra l’equip composat pel rosinc Luna i el rus Alexander per 21 a 18.

Tots el equips guanyadors i finalistes es van emportar com a recompensa al seu esforç un pernil i el respectiu trofeu. obsequits lliurats pel mateix director del Circuit, Guillem Mas, que al final del torneig va afirmar que “ens encantaria que Roses fos seu l’any vinent del VI Circuit Beach Volley Costa Brava”, per remarcar que és un esdeveniment esportiu plenament consolidat”.

El cinquè Circuit Beach Volley Costa Brava 2013 consta de 6 proves. La primera es va celebrar el passat 12 de juliol a la platja d’Empuriabrava, la segona va tenir lloc a la platja Gran de Torroella-l’Estartit el dia 19, i la tercera aquest passat dissabte a Roses. Després d’una setmana de descans el Circuit es reprendrà a l’agost a les següents platges:

• Platja Port d’Aro – Platja-Castell d’ (08/08/2014)
  • Platja Gran – Sant Antoni de Calonge (16/08/2014)
  • Platja de Sant Pol – Sant Feliu de Guíxols (23/08/2014)

L’equip guanyador del 4×4, els Vedells amb el director del Circuit Beach Volley Costa Brava (dreta)

L’equip Escalator, subcampió del 4×4

Les belgues del Sein Wieber, equip guanyador del 2×2 femení

La parella subcampiona de l’equip Volei Na Plazi

Esteve i Reina, guanyadors del 2×2 masculí

El rosinc Luna (centre) subcampió del 2×2 masculí amb el rus Alexander (amb gorra)