Una Bella molt bella i una Bèstia molt bèstia es trobaran demà al Teatre de Roses

Optimist de Roses

La Bella i la Bèstia de la Companyia Veu Veu

Optimist programa per demà diumenge el musical infantil “La Bella i la Bèstia” de la companyia Veus-Veus

Optimist de Roses
La Bella i la Bèstia de la Companyia Veus Veus

La Bella molt bella és la Montse González i la Bèstia molt bèstia és en Noly, els quals van acompanyats de Jordi Font i Albert Doz.

Aquest conte de fades tradicional francès té com escenari un castell on hi viu un príncep malcriat, dolent i pervers com ell sol, que menysprea a tothom.
Però, una nit una senyora gran molt i molt vella demana poder-se refugiar en el castell i el príncep, malcriat, dolent i pervers com ell sol, i que menysprea a tothom, veient que aquesta senyora gran molt i molt vella és una mica lletja, la fa fora.
Llavors, aquesta vella lletja es transforma en una fada que llança un malefici i converteix el príncep en Bèstia. Uau, a sobre de ser malcriat, dolent i pervers com ell sol, i que menysprea a tothom, a sobre ara serà una bèstia.

I l’única manera que tindrà el príncep de salvar-se del malefici és aconseguir que una noia s’enamori d’ell… Hi haurà alguna?

Per saber la resposta s’ha d’anar al Teatre de Roses aquest diumenge a les 12 hores.

El preu de l’entrada són 5 euros. Si no s’ha fet la reserva d’entrades a les taquilles del Teatre Municipal de Roses es pot adquirir demà mateix una hora abans de l’inici de la funció.